Fotbal intern

Cine transmite la TV România – Spania! Meciul se vede în toate rețelele de cablu

04.09.2019 | 16:24
Cine transmite la TV Romania  Spania Meciul se vede in toate retelele de cablu

Prima reprezentativă a României începe meciurile decisive pentru calificarea la Euro 2020 joi seară, pe Arena Națională, împotriva Spaniei. La fel cum a fost cazul și celorlalte partide jucate de tricolori în acest preliminarii, partida va fi transmisă de postul Pro TV și Live Video pe FANATIK.

  • Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,90 este cota pentru o victorie a Suediei acasă cu Norvegia în grupa noastră. Vezi toate cotele AICI

Cine transmite la TV România – Spania

România începe asaltul decisiv pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din vara anului viitor, joi seară împotriva Spaniei. Meciul va fi transmis în direct de postul Pro TV și Live Video pe FANATIK. Postul trustului MediaPro a transmis toate meciurile tricolorilor în aceste preliminarii, lucru care va continua și în această toamnă, când trupa lui Contra va întâlni Malta, Insulele Feroe, Norvegia, Suedia și din nou Spania.

Înainte de confruntarea cu ibericii, formația lui Cosmin Contra se află pe locul doi în clasament, la 5 puncte diferență de lider, care este chiar adversara de joi, cu 12 puncte din 12 posibile. România este la egalitate de puncte cu Suedia, dar are dezavantaj la meciurile directe, după ce a pierdut 1-2 meciul cu nordicii.

România a pierdut primul meci cu Suedia din aceste preliminarii. Sursă Foto: Sportpictures
România a pierdut primul meci cu Suedia din aceste preliminarii. Sursă Foto: Sportpictures

Arena Națională, una dintre gazdele Euro 2020

Calificarea la turneul final al Campionatului European din vara anului viitor este cu atât mai importantă pentru tricolori, cu cât Arena Națională va găzdui patru meciuri: trei din faza grupelor și o înfruntare din optimi.

România pare că are în acest moment șansa a treia de a obține biletele pentru Euro. La egalitate de puncte cu Suedia după 4 meciuri disputate, țara nordică are avantajul de a fi jucat deja cu Spania, pierdut 0-3, și de a fi câștigat deja meciul cu “tricolorii”, 2-1. După meciul jucat împotriva formației condusă din teren de Sergio Ramos, România va juca duminică la Ploiești cu Malta, iar apoi urmează duelurile cu Feroe și Norvegia, în octombrie, și Suedia și Spania, în noiembrie.

  • 7 puncte are România după primele 4 meciuri disputate
  • 12 puncte are liderul grupei F, Spania