Life

Cine transmite la TV Viitorul Constanţa-CFR Cluj, Supercupa României 2019

06.07.2019 | 12:37
Cine transmite la TV Viitorul ConstantaCFR Cluj Supercupa Romaniei 2019

Cu Supercupa României, Viitorul Constanţa – CFR Cluj, meci ce are loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00,  se deschide sezonul 2019-2020 în fotbalul românesc. Conform tradiţiei, pe teren se vor afla campioana CFR Cluj şi câştigătoarea Cupei României, Viitorul Constanţa. Este un meci de orgoliu între doi antrenori care au fost ani de zile colegi în echipa naţională a Generaţiei de Aur: Gică Hagi versus Dan Petrescu.

Cine transmite la TV Viitorul Constanţa .- CFR Cluj, Supercupa României

Partida Viitorul Constanţa – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti şi reprezintă Supercupa României. Meciul este transmis pe posturile de televiziune în trei locuri: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Din 2015 Supercupa nu se mai joacă în Bucureşti şi acum a venit rândul modernei arene prahovene. Însă, nefiind echipe cu mulţi suporteri, în afara celor care vin la jocurile de acasă, e de aşteptat ca în tribune să nu fie multă lume.

Pentru echipa lui Gică Hagieste pentru a doua oară când dispută acest trofeu după 2017, când a pierdut absolut neaştpetat, la Botoşani, cu 1-0, în faţa celor de la Voluntari. Viitorul venea din postură de echipă campioană, Voluntari luase cupa, însă elevii lui Gică Hagi au făcut un joc slab şi au cedat în faţa unui adversar pe care toate statisticile îl arătau a fi accesibil constănţenilor.

Viitorul – CFR Cluj Supercupa României 2019. Duel între colegii din Generaţia de Aur: Giocă Hagi versus Gică Hagi

Viitorul a mai pierdut odată Supercupa. CFR Cluj a jucat de cinci ori

CFR Cluj, club mult mai titrat şi mai vechi decât Viitorul, are jucate cinci Supercupe, trei câştigate şi două pierdute. Doar cea de anul trecut, pe care ardelenii şi-au adjudecat-o la Craiova, în faţa echipei locale, care câştigase Cupa, a fost în timpul regulamentar, în rest victorii sau eşecurile au fost rezultatul unor execuţii mai precise sau mai puţin precise ale loviturilor de departajare.

A câştigat în acest fel în 2009 şi 2010, în faţa aceluiaşi adversar, astăzi dispărut din peisjaul fotbalului românesc, Unirea Urziceni şi a pierdut acum doi ani, cu Astra Giurigu, chiar pe Someş şi în faţa lui Dinamo, în 2012.