Ponturi pariuri

Cine va câștiga Campionatul Mondial 2018: favorite, cote, pronosticuri

21.05.2018 | 12:06
Cine va castiga Campionatul Mondial 2018 favorite cote pronosticuri
cine câștigă campionatul mondial 2018. cote la pariuri

Casele de pariuri online ne oferă deja cote pentru cine câștigă Campionatul Mondial 2018. Cum era de așteptat, se anticipează o nouă bătălie între Brazilia și Germania, două dintre cele mai puternice țări din istorie la nivelul echipelor naționale de fotbal. 

Cele mai interesante  ponturi pariuri pentru Cupa Mondială 2018 vor fi zilnic la rubrica noastră pariuri sportive. Topul celor mai bine cotate naționale la Mondialul din acest an îl puteți găsi mai jos.

Cine câștigă Campionatul Mondial 2018: cote la pariuri. Opinia experților

Conform cotelor oferite de agenția online eFortuna, Germania și Brazilia pornesc cu șanse egale la trofeu, fiecare beneficiind de o cotă de 5.50. Aceste naționale sunt urmate îndeaproape de Franța, creditată cu 6.00. TOP 5 este completat de Spania (7.00) și Argentina (9.50). Pe lista outsiderelor regăsim Belgia, Anglia sau chiar Portugalia.

  • Germania @ 5.50
  • Brazilia @ 5.50
  • Franța @ 6.00
  • Spania @ 7.00
  • Argentina @ 9.50

Cine câștigă Campionatul Mondial 2018. Ce cotă are Germania

Naționala lui Joachim Low nu are prea multe vedete în lot, dar jucătorii care au fost selecționați sunt oameni de bază la echipele lor de club și întotdeauna acționează în plan colectiv, nu individual. Acesta poate fi și secretul succesului Germaniei, națională ce a cucerit titlul mondial de patru ori, ultima dată chiar la precedenta ediție.

Cine câștigă Campionatul Mondial 2018. Ce cotă are Brazilia

Nicio altă națională nu a câștiga Campionatul Mondial de mai multe ori decât Brazilia, care se laudă cu cinci trofee. Totuși, fanii așteaptă de ceva timp un nou triumf, precedentul datând din 2002! Rămâne de văzut ce se va întâmpla la această ediție, care se anunță mai dificilă ca niciodată. Brazilienii nu prea se descurcă atunci când joacă în Europa, Neymar abia ce și-a revenit după o accidentare complicată, iar Dani Alves va rata turneul final din Rusia.

Cine câștigă Campionatul Mondial 2018. Ce cotă are Franța

Multe lacrimi au curs în 2016, când Franța a pierdut titlul european chiar la ea acasă în fața Portugaliei lui Cristiano Ronaldo. Această națională pare a fi în continuare capabilă să câștige un trofeu major. Deși selecția lui Deschamps a fost puternic criticată, acesta lăsând acasă multe vedete, din lotul “cocoșilor” vor face parte mulți jucători de top, cu Antoine Griezmann în frunte, atacantul pentru care Barcelona este pregătită să spargă banca.