Fotbal intern

Cine va fi noul președinte executiv al lui Dinamo, de ce pleacă David la primărie și ce variante are Negoiță!

07.03.2019 | 21:17
Cine va fi noul presedinte executiv al lui Dinamo de ce pleaca David la primarie si ce variante are Negoita
Cine va fi noul președinte executiv al lui Dinamo, de ce pleacă David la primărie și ce variante are Negoiță

Despărțirea lui Alexandru David de formația din Ștefan cel Mare se va concretiza în perioada următoare, când acesta se va întoarce din concediu. FANATIK a aflat cine va fi noul președinte executiv al lui Dinamo și de ce pleacă David la primărie.

Cine va fi noul președinte executiv al lui Dinamo? Bogdan Bălănescu, actualul secretar general!

Clubul alb-roșu va avea un nou președinte executiv după ce Alexandru David va pleca. Din informațiile FANATIK, David a ales să meargă în Primăria condusă de Robert Negoiță, fratele patronului de la Dinamo, pentru a participa activ în viitoare campanie electorală! În acest moment, David se află în concediu timp de două săptămâni, urmând ca demisia sa să devină oficială apoi.

Ionuț Negoiță încearcă să îl convingă să se răzgândească, dar șansele sunt infime. În aceste condiții, sursele FANATIK susțin că noul președinte executiv al clubului va fi Bogdan Bălănescu, actualul secretar general! Mircea Rednic a vorbit despre plecarea lui David într-o conferință de presă. “Nu este o veste bună, pentru noi, pentru Dinamo, vreau să-i mulțumesc că a fost alături de mine, nu a fost ușor, de la un buget de 140.000 de euro am ajuns la 100.000 de euro, regret că pleacă. Cred că și voi știți că a fost solicitat de Robert Negoiță, încă nu e 100%, am lucrat foarte bine, până să vin eu a fost o perioadă grea, eu mi-aș fi dorit să rămână. Nu cred că mai vine nimeni până la vară în locul lui“, a spus Rednic, confirmând informațiile FANATIK.

Bogdan Bălănescu Dinamo
Bogdan Bălănescu, actualul secretar general al lui Dinamo, va prelua funcția de președinte executiv cel puțin până la vară

Dani Coman, variantă de la vară! Prunea e în negocieri cu Iași

Așa cum publicația noastră v-a informat în trecut, pe lista lui Negoiță se află de mai multă vreme Dani Coman, președintele celor de la Astra. Coman a fost ofertat în ianuarie să vină la Dinamo, dar a preferat să refuze. După plecarea lui David, oficialul giurgiuvenilor are drum liber spre funcția de conducere. Până în vară, însă, Coman nu vrea să plece de la Astra. În plus, Bogdan Bălănescu are capacitatea necesară pentru a gestiona postul.

Este adevărat că am avut aceste discuţii cu Dinamo şi le mulţumesc pentru că s-au gândit la mine. Acolo este un antrenor cu care am lucrat şi care sunt convins că va reuşi dacă va avea timp. Am preferat să rămân la Astra să duc la bun sfârşit acest sezon, iar de la vară încolo vom vedea ce va fi. Ce funcţie aş fi avut? Aceeaşi pe care o am şi la Astra”, declara Dani Coman.

Un alt nume vehiculat în ultimele luni la Dinamo a fost cel al lui Florin Prunea. Fostul mare portar al alb-roșilor a negociat cu Ionuț Negoiță, dar nu a ajuns la un acord. Acum, Prunea se află în tratative cu primarul Iașiului, Mihai Chirica, pentru o întoarcere la clubul din Copou.