Fanatik Show

Gigi Becali îl acuză pe Piţurcă de ratarea mega-transferului

UPDATE 18.44: Gigi Becali a luat foc după ce a aflat că Marica a refuzat oferta Stelei şi îl acuză pe selecţionerul Victor Piţurcă de faptul că l-a influenţat pe internaţionalul român să...
31.08.2013 | 18:07
Gigi Becali il acuza pe Piturca de ratarea megatransferului

UPDATE 18.44: Gigi Becali a luat foc după ce a aflat că Marica a refuzat oferta Stelei şi îl acuză pe selecţionerul Victor Piţurcă de faptul că l-a influenţat pe internaţionalul român să nu se întoarcă în ţară. “Nu mă aşteptam ca Piţi să-mi facă una ca asta. El trebuia să mă ajute, nu să-mi pună beţe în roate”, le-a spus Gigi apropiaţilor. Selecţionerul echipei naţionale declarase ieri că “Marica ar face un pas uriaş înapoi dacă se întoarce în România”.

UPDATE 13:05: Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că atacantul Ciprian Marica a refuzat oferta de 1 milion de euro pe an primită de la Gigi Becali!

UPDATE 

Ieri seară, în exclusivitate la FANATIK SHOW, managerul campioanei, Mihai Stoica a anunţat ultima ofertă făcută de Gigi Becali lui Ciprian Marica. Internaţionalul român mai are o oră la dispoziţie ca să spună dacă acceptă cel mai mare salariu oferit unui jucător din Liga 1: 1 milion de euro pe an!

RĂMÎI PE FANATIK.RO PENTRU A AFLA PRIMUL CE RĂSPUNS VA DA MARICA!

Mihai Stoica a declarat la FANATIK SHOW că Steaua i-a făcut o super-ofertă lui Marica. Managerul Stelei a dezvăluit că jucătorul a cerut să i se intermedieze o discuţie cu Gigi Becali şi că urmează să dea răspunsul în cursul zilei de mîine: “Gigi ne-a spus că a discutat cu Marica şi i-a făcut o propunere de 1 milion de euro pe an, timp de trei ani. Azi, la ora 13:00, a zis că ne dă răspunsul”, a spus Mihai Stoica la FANATIK SHOW.

Vezi video: