Fotbal intern

Ciprian Tătărușanu, tată pentru a treia oară! Ce veste a primit portarul echipei naționale

26.02.2019 | 17:37
Ciprian Tătărușanu va fi tată pentru a treia oară

Portarul echipei naționale, Ciprian Tătărușanu va deveni tată pentru a treia oară! Antoaneta, soția goalkeeperului de la Nantes este însărcinată din nou și tot ea a fost cea care a anunțat vestea prin intermediul unui site de socializare. Antoaneta Tătărușanu a precizat că mai are puțin până își va strânge fetița în brațe. Cei doi soți Tătărușanu au împreună doi băieți, pe Sebastian și pe Matei. Tătărușanu e unul dintre cei mai apreciați portari din Franța în acest moment. Românul a fost transferat de Nantes de la Fiorentina acum un sezon și jumătate în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Ciprian Tătărușanu, tată pentru a treia oară! Tătărușanu și familia
Ciprian Tătărușanu alături de familia lui

Ciprian Tătărușanu, tată pentru a treia oară!

Tătărușanu a ajuns în 2017 în Franța după 3 sezoane petrecute în Serie A, la Fiorentina. La FC Nantes, goalkeeper-ul român are și o serie de 19 partide în care a reușit să țină poarta intactă. Românul a semnat cu echipa italiană din postura de jucător liber de contract. Cinci sezoane petrecuse la FCSB, formație pentru care a bifat nu mai puțin de 187 de partide.

Portarul a debutat în Liga 1 Betano într-o partidă disputată pe 23 mai 2007, Unirea Urziceni – Gloria Bistrița. Tabela de marcaj a indicat scorul de 0–1 la capătul acelei întâlniri. Tătăruşanu a ajuns la Steaua în schimbul sumei de 1.500.000 de euro, devenind cel mai scump portar transferat în campionatul României. În 2010 a fost convocat în premieră la echipa naţională a României.

  • 57 de partide are Ciprian Tătăruşanu în tricoul primei reprezentative