News

Circ la ședința Primăriei Capitalei. Viceprimarul Bădulescu s-a răstit la consilierul USR Ana Ciceală, care este însărcinată: „Du-te și pregătește-te de naștere!”

14.11.2019 | 17:28
Circ la ședința Primăriei Capitalei. Viceprimarul Bădulescu s-a răstit la consilierul USR Ana Ciceală, care este însărcinată: „Du-te și pregătește-te de naștere!”
Aurelian Bădulescu, derapaj rușinos la adresa Anei Ciceală *foto: agerpres
ADVERTISEMENT

Scandal cumplit la ședința Primăriei Municipiului București, unde trebuia să se discute despre soarta RADET, după ce compania a intrat în faliment. În centrul atenției a fost din nou viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, dar și colegii consilieri generali din partea PSD. Bădulescu a făcut scandal în timpul ședinței și chiar s-a răstit la consilierul USR Ana Ciceală, cea care este însărcinată și este aproape să nască.

Aurelian Bădulescu, limbaj rușinos la adresa unei colege de la USR care se însărcinată

Viceprimarul PMB i s-a adresat grosolan consilierului USR Ana Ciceală în timp ce consilierii generali discutau în ședința de joi asupra unui proiect de hotărâre. Astfel, în momentul în care Ciceală a luat cuvântul, Bădulescu a spus:  „Eu nu am de gând să răspund aberațiilor doamnei Ciceală, care mai este și prietenă cu doamna Roxana Wring, turnătoarea. Îi răspund doar domnului Țugui (Matei Țugui, consilier USR, n.r.), care mai are o șansă dacă nu se ia după gâștele astea”.

ADVERTISEMENT

Nu a fost de ajuns pentru Bădulescu, care a vorbit și despre faptul că Ana Ciceală este însărcinată: „Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ți de treaba dumitale, că ești femeie cu burta la gură. Du-te și pregătește-te de nașterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”.

Aurelian Bădulescu nu se află la primul derapaj la adresa Anei Ciceală

Consilierul general USR Ana CIceală a preferat însă să îl ignore pe Bădulescu: „Eu, în calitate de consilier general, am dreptul la cuvânt, conform legii. (…) Referitor la aceste comentarii, nu mă cobor la nivelul dumneavoastră”, a spus consilierul USR.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Aurelian Bădulescu o atacă pe Ana Ciceală. În vară, acesta a făcut mai multe aluzii sexuale despre relația pe care Ciceală ar avea-o cu senatorul USR Mihai Goțiu: „Când va duceţi dvs cu Goţiu la Italia nu vă uitaţi la statui…” Când i-a atras atenția că deja l-a dat în judecată pentru jigniri, Bădulescu i-a răspuns lui Ciceală că: „Vin şi în instanţă şi îţi spun că ţi-o tragi cu Goţiu”, arată aktual24.ro. Ana Ciceală participă în cursa internă a USR pentru candidature la sectorul 3 și a fost luată la ochi de cei din PSD și pentru faptul că a intentat un procesat împotriva primarului general al Capitalei, prin care companiile municipal ale lui Firea au fost declarate ilegale!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri