Fotbal intern

Fanii Craiovei îl DISTRUG pe Cîrţu: “A MURIT pentru noi!”

UPDATE 20: 34 Andrei Preda, fostul portar al formaţiei FC Universitatea Craiova şi membru al Peluzei Sud 97, a reacţionat dur la adresa lui Sorin Cîrţu după ce acesta a solicitat facţiunii...
08.10.2014 | 20:30
Fanii Craiovei il DISTRUG pe Cirtu A MURIT pentru noi
ADVERTISEMENT

UPDATE 20: 34 Andrei Preda, fostul portar al formaţiei FC Universitatea Craiova şi membru al Peluzei Sud 97, a reacţionat dur la adresa lui Sorin Cîrţu după ce acesta a solicitat facţiunii celei mai puternice din rîndul suporterilor Ştiinţei să treacă de partea proiectului CS U Craiova. “Îl rog public pe domnul Sorin Cârţu să ne uite, să uite defintiv Peluza Sud 97. Pentru noi, acest om a murit din momentul în care a ales să se ducă la CS U. Să nu uite că ne-a zis că niciodată nu se va duce la această echipă, că el nu vrea să fie ultima variantă sau roată de rezervă. Acum ce este Sorin Cârţu? Cum se poate numi un om care a fost pus antrenor de Rotaru după ce i-a angajat pe Lincar, Stîngă, Balint şi Jerry Gane? Sorin Cârţu să ceară ajutorul ălora care primesc pomană pentru bătrîni de la Olguţa Vasilescu. Aţi auzit bine, cei de la Sezione se duc şi îşi iau de la Primărie mălai, zahăr şi ulei pentru bătrîni. Îl rugăm pe Sorin Cârţu să le ceară ajutorul băieţilor care vor ieşi la iarnă să dea zăpada din faţa Primăriei, nu ultraşilor care şi-au dat viaţa şi sufletul pentru adevărata Universitatea Craiova. Sorin Cîrţu face acum echipă cu Săndoi? Aş vrea să-l întrebaţi ce s-a întîmplat între el şi Emil Săndoi prin 2000 sau 2001, atunci cînd Emil a fost dat afară de la Craiova. Nu vreau să spun eu mai multe. În concluzie aş vrea să spun că suporterii adevăraţi ai Ştiinţei au demnitate şi nu se vor vinde peste noapte. Să ne lase Cârţu cu prostiile lui. A uitat cînd a înjurat jucătorii Craiovei la un meci disputat pe la Piteşti. Întrebaţi-l pe Bornescu că ştie mai multe.”, a spus Preda pentru FANATIK.RO.

596269-andrei-preda

UPDATE 12.18 / Peluza Sud 97 nu doreşte să i se alăture noului proiect de la CS Universitatea, după ce Sorin Cârţu a făcut apel către suporterii galeriei defunctei FC Universitatea, Peluza Sud, facţiunea cea mai puternică din grosul ultraşilor alb-albaştrilor, care ani la rîndul a făcut legea pe stadionul Ion Oblemenco. Noi sîntem Peluza Sud 97 şi nu ne vom vinde niciodată peste noapte. Este adevărat că Sorin Cârţu a fost un fotbalist mare al Craiovei Maxima, dar nu poate dînsul să ne spună nouă acum care este adevărata Universitatea Craiova, că nu sîntem ultimii proşti. Niciodată, dar niciodată nu o să ne vedeţi pe noi să purtăm la gît fulare cu actuala stemă de la CS U. Însă. pe puţinii lor suporteri i-am văzut că îşi pun la gît fulare cu stema cu leul. Din păcate acum noi cei din Peluza Sud 97 sîntem unici în lumea asta. Sîntem singura galerie fără echipă de fotbal. În concluzie Peluza Sud 90 nu o să treacă de partea CS U”a declarat pentru FANATIK.RO unul dintre liderii Peluzei Sud 97.

ADVERTISEMENT

––––

Invitat la o emisiune locală la Digi 24 Craiova, antrenorul CS Universitatea, Sorin Cîrţu, a făcut un apel către Peluza Sud, facţiunea care susţinea FC Universitatea, formaţia cu leul pe piept, desfiinţată şi aflată în faliment, să vină alături de actuala echipă a Craiovei: ”Mai Universitatea ca mine, ca Săndoi, ca Ungureanu, ca Negrilă, ca Tilihoi sau Geolgău nu e nimeni. Mai Universitatea nu găseşti. Dacă eu şi toate celelalte mari glorii ale Craiovei spunem că această echipă este Universitatea, nu ştiu de ce altceva mai au nevoie. Am fi mult mai puternici împreună. Eu cred că greşesc dacă nu ni se alătură. S-a terminat cu discuţiile, această echipă este Universitatea Craiovei, aşa îmi place mie să-i zic, este, cum a fost dintotdeauna, echipa oraşului.”

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: