News

Cît costă cel mai mare porc din lume! Are 2,5 metri lungime şi 900 kilograme

Vine Crăciunul, perioadă a anului în care carnea de porc este la mare căutare printre români. Se pregătesc preparate alese, iar pentru asta sînt sacrificaţi porci peste tot în ţară0....
19.12.2016 | 08:55

Vine Crăciunul, perioadă a anului în care carnea de porc este la mare căutare printre români. Se pregătesc preparate alese, iar pentru asta sînt sacrificaţi porci peste tot în ţară0.

Pentru cei care simt că niciodată nu le ajunge porcul pentru tobă, cîrnaţi şi ce mai au de făcut, ar fi o soluţie extremă. În Asia există cel mai mare porc din lume, performanţă certificată inclusiv de Cartea Recordurilor. Are 2,5 metri lungime şi cîntăreşte peste 900 de kilograme.

Ce-i drept, şi preţul este unul pe măsură. Costă 25.000 de euro, dar poate asigura masa de Crăciun pentru tot cartierul. Rămîne o singură problemă! Cei care deţin porcul gigant au spus că nu îl vor vinde decît celor care vor avea mare grijă de el. În plus, animalul ştie să se facă plăcut, mai spun proprietarii, iar celor care îl cumpără nici nu le va putea trece prin cap să îi facă rău.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU ANIMALELE GIGANTICE DIN LUME