Claudia Pavel îl aşteaptă acasă pe Cătălin Cazacu pentru a vedea dacă pot fi împreună! Şi iubita lui îl aşteaptă!

Filon Stan   
in Galerie foto
14/02/2018, 14:28
Claudia Pavel îl aşteaptă acasă pe Cătălin Cazacu pentru a vedea dacă pot fi împreună! Şi iubita lui îl aşteaptă! GALERIE FOTO

Războiul declaraţiilor continuă între iubita lui Cătălin Cazacu şi vedeta Claudia Pavel! Ana Roman o acuză pe vedetă că i-a furat iubitul în timpul show-ului Exatlon. Mai mult decât atât, ea ar fi pierdut şi o sarcină, iar el ar fi cerut-o în căsătorie. Ana Roman suferă după ce a văzut mulţimea de imagini la TV avându-i ca protagonişti pe Claudia Pavel şi pe iubitul său. Ea nu crede nimic din ce spune cântăreaţa, că el nu ar fi avut iubită. Ana şi Cătălin se pare că ar avea o relaţie serioasă de ceva timp, ar fi cerut-o în căsătorie şi chiar ar fi rămas însărcinată, dar nu a putut păstra copilul. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

„N-am făcut planuri de nuntă, n-am făcut decât să vorbim decât despre cum ne-ar plăcea să fie nunta noastră. Da, am slăbit în ultima lună. Ne-am dorit amândoi un copil, am fost însărcinată, dar n-a fost să fie. La 10 săptămâni am pierdut sarcina. Cătălin mi-a fost foarte aproape, am zis că n-a fost să mai fie. A încetat să-i mai bată inimioara. Nu am luat-o ca pe un semn. Am suferit foarte mult şi nu-mi place să vorbesc despre subiectul ăsta. S-a întâmplat în octombrie, cumva rana este caldă. (…)

Claudia Pavel îl aşteaptă pe Cătălin Cazacu să vadă dacă pot fi împreună

Am simţit că mă înşela. Îmi vorbea frumos, am avut o perioadă în care am fost despărţiţi, din cauza geloziei, am plecat din ţară, el m-a căutat şi m-a implorat să mă întorc. Mi-a spus că mă iubeşte şi că vrea să mă întorc. Am stat despărţiţi o lună. M-am gândit dacă merită să fim împreună, îl iubeam foarte tare şi m-a întors. Când a plecat la Exatlon mi-a spus să fiu cuminte”, a spus Ana la Wowbiz.

De cealaltă parte, Claudia Pavel spune că nu sunt împreună, dar că îi este foarte dor de fostul ei coleg şi aşteaptă ca el să se întoarcă în ţară pentru a vedea dacă vor forma un cuplu. 

„Îmi este dor de el, suntem extrem de apropiaţi Nu s-a întâmplat nimic între noi, s-a lăsat să se înţeleagă asta. Dacă s-ar fi întâmplat asta s-ar fi văzut la TV Am petrecut împreună 24 de ore din 24, m-a ajutat foarte mult, m-a susţinut când îmi era frică, o să îi mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nici noi nu ştim ce este între noi, cu siguranţă că există nişte sentimente între noi dar mai mult că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat nu s-a întâmplat nimic. Vom vedea când va veni acasă dacă se va întâmpla ceva între noi. Nu ştiam de existenţa acelei fete, el mi-a spus că e la fel de liber ca şi mine, dacă exista cineva în viaţa mea nu ar fi existat ţinerea de mână şi îmbrăţişarea.(…) Eu nu stric relaţii”, a declarat Claudia Pavel, la Kanal D.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.