Fotbal intern

Claudiu Belu, la FCSB? “Am contract cu Astra doar până în vară”

11.03.2019 | 16:35
Claudiu Belu la FCSB Am contract cu Astra doar pana in vara

FCSB caută întăriri în apărare iar soluțiile cele mai bune par să vină în continuare din campionatul intern. Astfel, gsp.ro a anunțat că fundașul dreapta al Astrei Giurgiu, Claudiu Belu, ar fi în vizorul roș-albaștrilor. Chiar dacă s-a vehiculat faptul că Belu ar fi semnat deja cu FCSB, FANATIK a aflat chiar de la fotbalistul giurgiuvenilor că nu a parafat nimic cu vicecampioana României, dar mai are contract șase luni de zile cu Astra.

Claudiu Belu, transfer la FCSB? Ce spune jucătorul

FANATIK a stat de vorbă cu Claudiu Belu, cel care are meci direct cu FCSB la finalul acestei săptămâni, “Am contract cu Astra până în vară, dar încă nu am semnat cu nimeni”, a declarat fotbalistul pentru site-ul nostru.

Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a încercat să lămurească situația. „Eu sunt managerul jucătorului şi, până în acest moment, nu am discutat cu nimeni despre viitorul său. În vară, ne vom aşeza la negocieri, în primul rând, cu cei de la Astra, iar dacă nu ne înţelegem cu domnii Niculae şi Dani Coman, există interes şi de afară pentru Claudiu. Eu nu ştiu nimic despre FCSB şi nici Claudiu nu a vorbit cu cei de acolo”, a spus Prodanca pentru FANATIK.

Claudiu Belu și Filipe Teixeira în meciul dintre Astra Giurgiu și FCSB

În ce condiții s-ar face transferul lui Belu la FCSB

În acest moment, Romario Benzar este singura soluție de meserie pentru flancul drept al FCSB. În absența lui, antrenorii au improvizat de-a lungul sezonului, mai întâi cu Antonio Jakolis apoi cu Mihai Roman. Astfel, Claudiu Belu ar putea fi o opțiune importantă pentru trupa lui Mihai Teja, mai ales în condițiile în care Romario Benzar ar putea să plece din vară. De altfel, internaționalul român a avut mai multe oferte din zona Golfului în ultima perioadă.

Claudiu Belu Iordache este originar din Timișoara, unde a și debutat la juniori la Poli. El a mai trecut de-a lungul careirei pe la Concordia Chiajna, ACS Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș, înainte să ajungă la Astra Giurgiu. Belu ar fi un nou transfer pe filiala Astra – FCSB, după Constantin Budescu, Denis Alibec, Filipe Teixeira, William de Amorim, Junior Morais sau Alexandru Stan.

  • 1 milion de euro este cota lui Claudiu Belu, potrivit transfermarkt.de