News

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, și-a achiziționat un ceas de lux! La cât se ridică investiția

01.05.2019 | 09:20
Claudiu Manda sotul Olgutei Vasilescu sia achizitionat un ceas de lux La cat se ridica investitia

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, este foarte atent la propria imagine, vrea să le creeze celor din Parlamentul European o părere bună, așa că nu se uită la bani când vine vorba de haine, dar nici la accesorii.

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, și-a achiziționat un ceas de lux

Politicianul și-a achiziționat un ceas de lux, iar noua sa achiziție l-a costat nu mai puțin de 33.000 de lei, 7.000 de euro. Bunul său a apărut în declarația de avere și a fost depusă în vederea alegerilor europarlamentare care vor avea loc în mai puțin de o lună.

Totodată, politicianul a împrumutat 121.500 de euro de la trei persoane fizice cu scadență peste doar un an, pentru afacerea imobiliară. Conform stirilekanald.ro, Manda a declarat înainte de nunta cu fostul ministru al Muncii că se bazează pe ”dar” pentru a plăti datoriile în cel mai scurt timp.

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, și-a achiziționat un ceas de lux! La cât se ridică investiția
Investiția sa se ridică la nu mai puțin de 33.000 de lei, 7.000 de euro

Averea președintelui Camerei Deputaților

Claudiu Manda deține, din anul 2011, prin cumpărare, un teren intravilan de 1.375 de metri pătrați și o casă de vacanță de 84 de metri pătrați în comuna Vârvoru de Jos, Dolj. De asemenea, este proprietar în cotă de 50% al acestor bunuri imobiiare, diferența fiind în proprietarea Cristinei Zgonea, fosta soție a președintelui Camerei Deputaților. Conform ultimei declarații de avere, depusă în luna mai a anului precedent, Manda mai deține și alte trei terenuri, pe lângă cel de la Vârvoru de Jos.

Un teren de 500 de metri pătrați în Filiași, achiziționat în 2007 împreună cu soția Adina Manda, altul de 1.045 metri pătrați, în comuna Malu Mare, Dolj, din 2011, cumpărat împreună cu soția, iar altul, de 910 metri pătrați, în Calafat, cumpărat în 1998. Politicianul nu deține automobile, obiecte de artă sau de cult și nici conturi bancare sau depozite a căror valoare cumulată să depășească echivalentul a 5.000 de euro.