Fotbal intern

Claudiu Niculescu face revoluţie la Dinamo. “E ultima oară când accept așa ceva!”

05.10.2018 | 11:30
Claudiu Niculescu face revolutie la Dinamo E ultima oara cand accept asa ceva

Claudiu Niculesc a revenit pe banca tehnică a lui FC Dinamo cu remiza din meciul cu Sepsi OSK, scor 0-0, dar antrenorul “câinilor” face revoluţie în lotul echipei din “Ştefan cel Mare” şi i-a avertizat pe jucătorii săi înaintea partidei pe care o vor disputa pe terenul lui FC Botoşani, luni, 8 octombrie, de la ora 21.00.

Antrenorul “câinilor” a anunţat că vor exista mai multe schimbări la formaţia din “Ştefan cel Mare” şi a comentat în legătură cu transferul lui Gicu Grozav. Acesta i-a transmis atacantului că nu îl va pune înainte echipei şi a dezvăluit când o să debuteze internaţionalul român în ediţia 2018 – 2019.

Claudiu Niculescu a pornit revoluţia la Dinamo

…despre Gicu Grozav: Mă bucur că Gicu a ales Dinamo. Lucrurile decurg bine, face antrenament normal cu echipa. Îmi e teamă de o accidentare, dar cred că o să fie în lot pentru meciul cu Botoşani. Este puţin în urmă cu pregătirea. Orice jucător de valoare are o obsesie cu numărul pe care îl poartă. Şi eu am vrut numărul 9, dar a trebuit să joc cu 10. Fiecare jucător are un fel de superstiţie. Îţi dă senzaţia că eşti mai puternic. E foarte bine că Deian a înţeles, nu a fost nicio problemă. Noi am fost şi colegi de echipă la U Cluj, dar acum e o relaţie de antrenor – jucător. E o relaţie de respect. Acum nu are meciuri oficiale în picioare, dar avem destul timp. E bine că o să vină pauza competiţională şi o să punem la punct mai multe lucruri. O să îi facem un program separat în următoarea perioadă pentru că trebuie să nu mai pierdem timpul şi să intre ca să ajute echipa. Este un jucător care poate să fie determinant pentru orice club, care poate să devină golgheter, dar nu o să pun un jucător înaintea echipei.”

…despre situaţia de la Dinamo: “Nu mai accept jumătăţi de măsură. Le-am transmis asta pe tot parcursul săptămânii. Eu aşa gândesc ca antrenor. Nu mai accept ca jucătorii să rămână în această situaţie, ei trebuie să dea totul pe teren. Orice jucător poarte să greşească, dar nu vreau lipsă de atitudine şi de determinare. Le-am spus că de acum înainte se vor lupta pentru postul de titular. Trebuie să îmi arate că merită să joace în primul 11. E ultima oară când mai accept aşa ceva!”

…despre plecarea lui Ionel Dănciulescu la Farul Constanţa: “Nu am vorbit cu Dănciulescu, dar mă bucur pentru el. Sunt convins că o să facă treabă bună cu Ciprian Marica. Mi-ar plăcea să revăd Farul în Liga 1, dar şi celelalte echipe de tradiţie. Mă refer la Rapid, FC Argeş, Petrolul, U Cluj. Îi urez baftă lui Danciu.”

Claudiu Niculescu: “De luni începe un nou campionat!”

…despre meciul cu FC Botoşani: “Acum sunt foarte concentrat pentru meciul de luni cu FC Botoşani. Vreau să cred că băieţii au înţeles ce le-am transmis zilele acestea. E un meci de care pe care. Suntem două echipe care am suferit la începutul campionatului. De luni trebuie să înceapă un nou campionat pentru noi. Le-am transmis toată săptămâna că vreau să dea totul pe teren pentru a ne întoarce cu trei puncte de la Botoşani. Este un meci extrem de important pentru că lucrurile se vor linişti dacă o să câştigăm.”

…despre IvanPesic: Va lipsi între 4 şi 6 săptămâni după accidentare. Depinde cum va reacţiona organismul lui. Asta e singura pierdere. Am lotul apt.”

…despre pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale a României: “Căutăm adversari pentru a juca un meci amical, dar nu putem găsi în Liga 2 sau Liga 3. Avem varianta de a merge câteva zile la Braşov, dar o să rămânem aici. Eu vreau trei meciuri amicale în această perioadă şi aşteptăm răspunsuri în următoarele zile.” 

 

Tags: