Fotbal intern

În loc să se bucure la gol, şi-a înjurat antrenorul. “Îşi bate joc de mine mereu”

Nu au trecut decât două zile după ce antrenorul formaţiei FC Voluntari, Claudiu Niculescu declara că atmosfera este foarte bunăî în vestiar şi nu are probleme de indisciplină, şi a apărut...
18.07.2017 | 09:41
In loc sa se bucure la gol sia injurat antrenorul Isi bate joc de mine mereu

Nu au trecut decât două zile după ce antrenorul formaţiei FC Voluntari, Claudiu Niculescu declara că atmosfera este foarte bunăî în vestiar şi nu are probleme de indisciplină, şi a apărut primul incident. Mai ciudat este că vizat a fost chiar tehnicianul şi asta într-un moment în care echipa mergea bine şi părea că e capabilă să obţină un rezultat pozitiv şi împotriva Stelei.

Se pare că ultimele trofee cucerite de trupa ilfoveană, Cupa României şi Supercupa, nu au avut darul de a stinge unele animozităţi din vestiar, iar nervii unui fotbalist au cedat chiar în prima etapă, e drept într-un meci foarte încins contra Stelei. Ilfovenii nu au avut treabă cu adversarul, s-au înjurat doar între ei, victima fiind chiar antrenorul Claudiu Niculescu!

Claudiu Niculescu a rămas mască

Totul s-a petrecut într-un moment de euforie a oaspeţilor, în minutul 55 al partidei, atunci când Adrian Bălan a înscris pentru 1-1. În loc să se bucure alături de coechipieri, Bălan a început să-şi înjure antrenorul care, practic, a rămas fără reacţie. Claudiu Niculescu şi ceilalţi membri ai staff-ului veniseră lângă Bălan să-l felicite, dar tehnicianul a primit ca răspuns un potop de invective.

“El îşi bate joc de mine mereu, are boală pe mine, nu mă suportă!”, a explicat Adrian Bălan, atunci când preşedintele clubului ilfovean, Dan Leasă, i-a cerut socoteală în legătură cu incidentul.