News

Codin Maticiuc a devenit tată. A publicat deja prima imagine cu el și bebelușul. Gest emoționant!

05.04.2019 | 10:06
Codin Maticiuc a devenit tata
ADVERTISEMENT

Mondenul Codin Maticiuc a devenit tată! Iubita lui a născut aseară o fată de nota 10, tocmai în Statele Unite ale Americii! Vedeta a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali, care l-au felicitat. Mai mult, acesta a publicat pe contul de socializare și prima imagine cu bebelușul lui.

Codin Maticiuc a devenit tată de fată

„Nu-ţi face griji, sunt aici. Sunt aici de mult. Te aşteptam”, este mesajul transmis de Codin Maticiuc imediat după ce a devenit pentru prima dată tată. „Uite, tati, acum sunt şi eu tată”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de tatăl său.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc știe deja ce nume va purta fiica sa! „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a declarat recent Codin Maticiuc, la Antena 1.

Codin Maticiuc tata
Codin Maticiuc a devenit tata de fata

Mondenul spune că fiica sa îl va găsi beat în club

Acum, că a devenit tată, Codin Maticiuc va deveni mult mai responsabil și poate se va așeza și la casa lui. Nimic mai fals! Mondenul va rămâne monden, chiar și când fiica sa va crește. Aceasta va avea o surpriză când va păși pentru prima dată în club. Va da tot de tatăl său, după cum susține însuși Codin Maticiuc! Vedeta a vorbit și despre cum va reacționa când fiica sa va fi curtată.

ADVERTISEMENT

„Sper să-i chinuie pe toți așa cum m-au chinuit femeile pe mine. Pe mine m-au chinuit rău, frățioare! N-am nicio problemă, sper să-i terorizeze efectiv pe toți. Sigur, 100% o să merg cu ea din mai multe motive (…) eu nu o să mă las de treaba asta cu cluburile. Când ea o să pășească timid, eu o să fiu beat la o masă. Clar, așa se va întâmpla”, a declarat Codin Maticiuc .