News

Codrin Ştefănescu, scandal uriaş cu Rareş Bogdan! S-au întrecut în jigniri

01.05.2019 | 11:34
Codrin Stefanescu scandal urias cu Rares Bogdan Sau intrecut in jigniri

România traversează o perioadă electorală destul de dură, prima etapă fiind reprezentată de alegerile europarlamentare din 26 mai, iar în toamnă alegătorii vor merge la urne să pună ștampila pe viitorul președinte al țării. Nu există campanie fără certuri și jigniri, iar protagoniștii celui mai nou incident sunt Codrin Ștefănescu și Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan și Codrin Ștefănescu, la cuțite

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, și secretarul general al PSD s-au certat ca la ușa cortului în cadrul unei dezbateri televizate. Codrin și Rareș nu au făcut economie de cuvinte, mai ales de jigniri, acuzându-se reciproc de tot felul de lucruri. Codrin a spus despre fostul jurnalist de la Realitatea TV că este isteric, iar asta a provocat o ceartă dură.

„E un isteric care nu şi-a luat pastilele! Băi, istericule!“, a fost picătura care a umplut paharul și l-a făcut pe Rareș Bogdan să dea o replică pe măsură. „Nu vă mai suportă nici electoratul dumneavoastră. Nu am ce vorbi cu un personaj de teapa lui Codrin Ştefănescu. De ce trebuie să vorbesc eu cu un păcălici precum Codrin Ştefănescu?”, i-a răspuns Rareș Bogdan, notează adevărul.ro.

Rareș Bogdan a schimbat televiziunea cu politica

Codrin Ștefănescu, atac la Rareș Bogdan : „Ești un turbat securistoid”

Codrin a continuat scandalul filmat numindu-l pe Rareș ”turbat securistoid”. „De ce nu mă puneţi să vorbesc şi cu portarul de la PSD?! Nu vreau să vorbesc cu Codrin Ştefănescu”, a fost următoarea replică a lui Rareș Bogdan. Pe 26 mai 2019, românii sunt așteptați la vot pentru a-și alege viitorii europarlamentari.

Printre candidații-surpriză din acest an se numără jurnaliștii Carmen Avram și Rareș Bogdan, precum și personaje care au devenit cunoscute în presa tabloidă precum Tudor Ionescu de la ALDE, care a devenit faimos în urma unui scandal cu înregistrări indecente în care a fost implicată și Oana Zăvoranu.

Rareș Bogdan este primul pe lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare din acest an, iar lista PSD este deschisă de Rovana Plumb, fost ministru în cabinetul Dăncilă.