Fotbal international

Coincidenţă uluitoare sau doar o strategie?! Neymar se accidentează mereu când urmează ziua surorii lui

11.02.2021 | 18:22
Coincidenta uluitoare sau doar o strategie Neymar se accidenteaza mereu cand urmeaza ziua surorii lui
Se apropie ziua surorii lui Neymar, iar brazilianul s-a accidentat din nou. Ratează duelul cu Barcelona. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

A devenit deja o tradiție ca Neymar să devină indisponibil în jurul datei de 11 martie, atunci când sora sa este aniversată. Brazilianul s-a accidentat și în acest an și va rata sigur măcar un meci cu FC Barcelona din UCL.

Este deja al șaptelea sezon consecutiv în care Neymar „reușește” să fie indisponibil de ziua surorii sale, numai că sincronizarea este una cu adevărat dezastruoasă pentru PSG, în acest an.

ADVERTISEMENT

Atacantul brazilian în vârstă de de 29 de ani va rata manșa tur a meciului cu FC Barcelona din optimile Ligii Campionilor și are șanse mici să fie prezent pe teren la retur.

Se apropie ziua surorii lui Neymar, iar brazilianul s-a accidentat din nou. Probleme mari pentru PSG

Cu fix o lună înainte ca sora sa să împlinească 25 de ani, brazilianul Neymar a fost anunțat accidentat de presa din Franța. Conform cotidianelor din Hexagon, fostul atacant de pe Camp Nou are șanse minime să evolueze în dubla cu FC Barcelona, din optimile Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

El va rata cu certitudine manșa tur, programată pentru data de 16 februarie, pe Camp Nou și, având în vedere că va absenta cel puțin patru săptămâni de pe teren, are șanse mici să fie pe teren și la returul din data de 10 martie. Astfel, Mauricio Pochettino nu va putea conta pe unul dintre cei mai importanți oameni de atac în tentativa de a aduce mult dorita Ligă a Campionilor la Paris.

Fanii și analiștii nu puteau rata ocazia de a observa că accidentarea lui Neymar îl face pe acesta să fie indisponibil chiar în jurul datei în care sora sa, Rafaella Santos, sărbătorește împrinirea a 25 de ani! Este al șaptelea sezon consecutiv în care Neymar este indisponibil în acestă perioadă.

ADVERTISEMENT

The Sun notează că Neymar a fost accidentat în ultimele sezoane în jurul datei de 11 martie, dar a fost „suficient de în formă pentru a petrece alături de sora sa”. Totul a început în sezonul 2014-2015, atunci când brazilianul a profitat de o suspendare pentru a merge în Brazilia.

La fel s-a întâmplat și în stagiunea 2015-2016 Din 2017 până în 2019 inclusiv, Neymar a fost accidentat de fiecare dată când a avut loc aniversarea surorii lui, în vreme ce în 2020 a plecat în martie în Brazilia, din cauza exploziei de cazuri de coronavirus din Franța. În 2021, el se anunța din nou accidentat.

ADVERTISEMENT

Teoria celor care susțin că Neymar se dă lovit pentru a putea fi alături de sora sa în jurul datei aniversării acesteia susține că anunțul așa-ziselor complicații ale brazilianului a venit mai devreme în acest an tot din cauza pandemiei. Dacă se întoarce în Brazilia, atacantul lui PSG va trebui să stea în carantină timp de două săptămâni, dar ar fi liber pe 11 martie.

„Trei lucruri sunt sigure în viață: moartea, taxele și Neymar accidentându-se chiar înainte de aniversarea surorii sale”, a scris un fan într-o postare devenită virală pe rețeaua de socializare Twitter. În acest an, problemele brazilianul par a fi la gleznă.

ADVERTISEMENT