News

Expoziţie foto cu formaţia „GOODBAY TO GRAVITY”, dispărută în incendiul de la „COLECTIV”

O expozitie cu 50 de fotografii ale membrilor trupei Goodbye to Gravity poate fi vizitata incepand de miercuri, 23 decembrie, la Casa „Filipescu-Cesianu”, de pe Calea Victoriei, pana pe 31...
23.12.2015 | 07:45
Expozitie foto cu formatia GOODBAY TO GRAVITY disparuta in incendiul de la COLECTIV

O expozitie cu 50 de fotografii ale membrilor trupei Goodbye to Gravity poate fi vizitata incepand de miercuri, 23 decembrie, la Casa „Filipescu-Cesianu”, de pe Calea Victoriei, pana pe 31 ianuarie, informeaza Muzeul Municipiului Bucuresti. Expozitia “Remember Goodbye to Gravity” poate fi vizitata intre orele 10.00 si 18.00. In perioada 25 – 27 decembrie 2015 si 1 – 3 ianuarie 2016 este inchisa.

Expozitia este o initiativa a comunitatii fotografilor de concert „#find_us”, care cuprinde doua astfel de proiecte, dedicate fotografiei de show-uri muzicale si gazduite in doua spatii din Bucuresti: la Casa „Filipescu-Cesianu” din Calea Victoriei 151 si, respectiv, la „ArCuB Gabroveni” din strada Lipscani 84-90.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU CEEA CE A FOST „GOODBAY TO GRAVITY”…

„Goodbye to Gravity” a fost o trupa metalcore din Bucuresti, infiintata in 2011. Din trupa faceau parte: Andrei Galut (solist), Alex Pascu (bas), Bogdan Lavinius Enache (tobe), Vlad Telea si Mihai Alexandru (chitaristi). Cei patru instrumentisti aveau o alta trupa inainte, „Thunderstorm”. Lor li s-a alaturat ca solist aradeanul Andrei Galut, castigatorul ‘Megastar’ din 2008. Albumul lor de debut, intitulat “Goodbye to Gravity” si lansat in 2012, a fost numit „cel mai bun album metal al anului 2012”.

In cei patru ani de cariera, trupa „Goodbye to Gravity” a lansat doua albume de studio si a impartit scena cu mai multe trupe de calibru mondial, precum Rammstein, Testament, Kreator, Arch Enemy si multi altii. Expozitia cu fotografii ale trupei este deschisa in Sala Lapidarium a Casei „Filipescu-Cesianu”, spatiu oferit de Muzeul Municipiului Bucuresti, unde urmeaza sa fie prezentate 50 de imagini cu trupa „Goodbye to Gravity” din concertele sustinute de-a lungul timpului. Lucrarile apartin atat fotografilor care au fost in „Colectiv” in noaptea tragediei din 30 octombrie, cat si grupului omogen de fotografi din care acestia faceau parte.

Sursa: hotnews.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: