Fotbal intern

VIDEO. Ce gol a dat Mutu în meciul de comemorare a lui Dobrin

Comemorare Dobrin UPDATE. Adrian Mutu a marcat în meciul amical ARO Câmpulung - selecţionata „Stelele Fotbalului Românesc”, disputat în memoria lui Nicolae Dobrin, la Câmpulung! Oficialul...
22.07.2017 | 00:05
VIDEO Ce gol a dat Mutu in meciul de comemorare a lui Dobrin

Comemorare Dobrin UPDATE. Adrian Mutu a marcat în meciul amical ARO Câmpulung – selecţionata „Stelele Fotbalului Românesc”, disputat în memoria lui Nicolae Dobrin, la Câmpulung! Oficialul celor de la FC Dinamo Bucureşti a purtat tricoul cu numărul 10. Florin Călinescu a prezentat evenimentul, iar soţia lui Dobrin, Gica, a fost premiată de acesta la începutul meciului.


VIDEO! Mutu a marcat in meciul pentru Nicolae Dobrin! Legenda Pitestiului ar fi implinit 70 de ani pe www.sport.ro

Comemorare Dobrin. De Zilele Municipiului, la Câmpulung va fi organizat un meci de fotbal-eveniment, cu scopul de a-l comemora pe Nicolae Dobrin, care pe 26 august ar fi împlinit vârsta de 70 de ani. 

Evenimentul va fi prezentat de către celebrul Florin Călinescu.

Pe Stadionul“Municipal“ din Câmpulung se va juca în memoria marelui Nicolae Dobrin, meciul dintre o ARO Câmpulung, echipă pe care “Prinţul din Trivale” a promovat-o în urmă cu 22 de ani în Divizia B, şi selecţionata „Stelele Fotbalului Românesc”!

Din selecţionată vor face parte următorii jucători: Silviu Lung, Dani Coman, Cristi Dulca, Emil Săndoi, Daniel Florea, Tibor Selymes, Dorinel Munteanu, Ioan Ovidiu Sabău, Adrian Mutu, Adrian Ilie, Sabin Ilie, Sorin Cârţu, Ilie Balaci, Dănuţ Lupu, Marius Niculae, Augustin Călin şi Jean Vlădoiu. Antrenor le va fi Anghel Iordănescu.

De partea cealaltă, echipa locală îi va alinia pe Ovidiu Ceclan, Bogdan Vişan – Cornel Mihart, Marius Cumpănaşu, Ionuţ Bălan, Nicuşor Ceapraz, Vali Ştefănică, Sergiu Coman, Petruţ Butaru, Sorin Bucuroaia, Gabriel Ioniţă, Mugurel Obreaşcu, Bogdan Stoica, Iordan Eftimie, Robert Craioveanu, etc – coordonaţi de la margine, din postura de antrenor de Ionel Augustin.

Jocul, intitulat sugestiv “Meciul lui Dobrin”, este programat pentru vineri, 21 iulie, de la ora 18.00, iar intrarea este liberă.

Comemorare Dobrin. Mutu va fi prezent

Directorul lui Dinamo, Adrian Mutu, va fi prezent la evenimentul prgramat pe 21 iulie. “Briliantul” a avut o relaţie deosebită cu Dobrin, iar Rodica, mama lui Mutu povestea despre acest lucru.

“Gicu Dobrin îl iubea foarte mult pe Adrian. Era elevul lui preferat. Vedea în el un jucător de perspectivă şi se ocupa în mod special de pregătirea lui. Adrian avea un obicei pe care l-a păstrat în fiecare an: în dimineaţa zilei dintâi a Noului An, primul om pe care-l sorcovea era Dobrin. Îmi spunea, de fiecare dată când sosea acasă, că Gicu era foarte fericit să-l vadă venind cu sorcova. Între ei se legase o relaţie specială. Chiar şi acum, când Dobrin nu mai este, Adrian îşi aduce aminte cu plăcere de acele momente petrecute în preajma celui pe care l-a considerat cel mai mare jucător de fotbal din România”.

FOTO credit: Dochita Mosoianu facebook