Fotbal intern

Comentatorul Mititelu, debut spectaculos: “Dă, bă, drumul la minge!” Video. Fani puţini la meci

25.08.2018 | 20:44
Comentatorul Mititelu debut spectaculos Da ba drumul la minge Video Fani putini la meci

FC U Craiova 1948 a debutat în Liga 3, la Severin, împotriva celor de la Atletic Bradu, într-o atmosferă specială. Adrian Mititelu s-a ţinut de cuvânt şi a făcut spectacol din postura de crainic.

După ce vineri a lucrat ca reporter special şi a luat interviuri jucătorilor săi şi antrenorului Ştefan Stoica, Mititelu face din nou senzaţie. Patronul celor de la FC U Craiova a debutat din postura de crainic al arenei din Turnu Severin şi a fost autorul mai multor replici haioase de-a lungul primei reprize.

Astfel, Mititelu a anunţat chiar în timpul meciului mai multe transferuri la echipa olteană: “O să fie greu cu primii 11, chiar cu primii 18. Avem un lot valoros pentru nivelul la care suntem. Mai vin doi jucători care sunt pe drum. A venit şi Florin Costea. O să fie o nebunie cu primii 18”.

De asemenea, patronul FC U Craiova a avut probleme să îi identifice pe fotbaliştii echipei adverse: “Din păcate e greu să identific cine a luat galben, pentru că nimeni nu a vrut să ne dea lista cu numerele jucătorilor adverşi. Parcă le e teamă că vrem să le furăm fotbaliştii. Îmi cer scuze pentru telespectatorii care sunt interesaţi de echipa adversă, dar chiar nu ştiu să le spun numele”.

Crainicul Mititelu, indicaţii tactice de la microfonul stadionului la FC U Craiova – Bradu 3-0

Patronul-crainic Adrian Mititelu nu s-a ferit să dea mai multe indicaţii tactice de la microfonul arenei din Turnu Severin: “Construim arhaic, cu mingi lungi, ca pe vremea lui Jean Garabet. N-am avut nicio ocazie” sau “Raicea… Dă, bă, și tu drumul la minge!”

Mititelu crainic FC U Craiova
Mititelu crainic FC U Craiova

De asemenea, Mititelu a fost autorul mai multor bâlbe haioase: “Centrare, GOL! Aaa, pardon! Îmi cer scuze, am văzut mingea în poartă”, “Fu ofsaid. Eu așa am văzut. Cât pe-aici să aibă ocazie mare cei de la Bradu” sau “Se plâng oamenii că merge netul prost. Ne cerem scuze, aveam o audiență prea mare”.

Bucuria de la golul lui Ştefan Kovari era să îl facă pe Mititelu să comită o gafă de zile mari: “Goool, Kovari. A crescut la Oradea şi desi are nume maghiar, nu are nimic… nu că aş avea ceva cu…Chiar sunt susținător al nației maghiare. Kovari e ardelean get beget. Născut la Iași.”

Mititelu i-a transmis un sfat şi veteranului Dina, care a intrat după pauză, la scorul de 2-0: “Urmează să intre două piese grele, Văduva şi Dina. Dina poate e supărat, dar asta e. Să tragă mai tare la antrenamente! Imaginaţi-vă că n-a prins lotul Surugiu, care cochetează cu primul 11 şi mai revine şi regele Florin Costea.”

Despre Radu Negru: “Pitic, pitic, dar are o viteză cum rar am mai văzut. E ş bine făcut!”

Despre Sabin Lupu: “Dacă ar lua şi mingea când fuge, ar fi cel mai bun. Poartă numărul 33 în onoarea unuia dintre cei mai buni jucători ai noştri, Julius Wobay”

Din nou, despre Sabin Lupu:Face Lupu nişte raiduri zici că e celebrul Baltacha de la Dinamo Kiev, echipa celebră din anii 80, de vitezişti. Nu îl prindeai nici cu arcanul”

“Ce anemic e Calu când aplaudă. Hai, mă, calule! Se vede că nu a mai fost la vreo echipă cu suporteri!”

Victorie fără Peluza Sud, cu doar câteva sute de fani în tribune

FC U Craiova a reuşit o victorie importantă, cu 3-0, în faţa celor de la Atletic Bradu. Aşa cum se vede şi din imagini, partida a avut parte de o asistenţă extrem de redusă, mult sub aşteptările lui Mititelu, care scosese la vânzare bilete de 10 lei. Astfel, doar câteva sute de spectatori au venit la meci, la tribunele 0 şi 1, tribuna 2 şi peluzele fiind goale. Mai mult, Peluza Sud nu a făcut deplasarea la Severin, fiind în conflict cu Mititelu.

În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz...
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz trofeul de campion la Wimbledon
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Ce semnifică hlambura, tradiţia machedonească respectată cu sfinţenie la nunta anului. Ianis Hagi:...
Ce semnifică hlambura, tradiţia machedonească respectată cu sfinţenie la nunta anului. Ianis Hagi: "Nu se face fără"
Veţi dansa în seara aceasta? Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul...
Veţi dansa în seara aceasta? Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul pe care i l-a transmis soţia lui
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Vestea care a doborât-o pe Andreea Bălan. Verdict crunt al medicilor
Vestea care a doborât-o pe Andreea Bălan. Verdict crunt al medicilor
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey