Fotbal intern

Comisia de Disciplină a FRF a decis! Pedepse drastice după ACS Poli – CS U Craiova

Comisia de disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis astăzi să-i sancţioneze pe jucătorii Alexandru Ţigănaşu şi Alexandru Mitriţă, ca urmare a eliminărilor primite în...
04.10.2017 | 17:38
Comisia de Disciplina a FRF a decis Pedepse drastice dupa ACS Poli  CS U Craiova
ADVERTISEMENT

Comisia de disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis astăzi să-i sancţioneze pe jucătorii Alexandru Ţigănaşu şi Alexandru Mitriţă, ca urmare a eliminărilor primite în meciul ACS Poli Timişoara – CS U Craiova. Ambii jucători au fost suspendaţi pentru două etape şi sancţionaţi cu 3.000 de lei.

La pauza meciului dintre ACS Poli Timişoara şi CS U Craiova, jucătorii celor două echipe s-au contrat pe tunelul care duce spre vestiare. Jucătorul Craiovei, Mitriţă, i-ar fi provocat pe jucătorii gazdelor, după ce a ieşit accidentat în prima repriză. Ţigănaşu a fost eliminat după un fault dur asupra lui Mitriţă, din postură de ultim apărător. Şeroni şi Creţu au fost avertizaţi la pauză de centralul Istvan Kovacs, în timp ce lui Mitriţă i-a fost arătat cartonaşul roşu, din postura de jucător înlocuit. De asemenea, LPF a mai comunicat că în data de 11 octombrie va analiza incidentele de la meciul Sepsi OSK – FCSB. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

ACS Poli Timişoara – Craiova 0-2. Oltenii revin pentru moment pe locul 2, după un meci cu două “roşii”

CSU Craiova a câştigat cu 2-0 pe terenul lui ACS Poli Timişoara, în al doilea meci din etapa a 13-a. Martic şi Burlacu au marcat, într-o partidă în care oltenii au jucat aproape o oră în superioritate numerică. A fost într-adevăr un meci spectaculos pe stadionul Dan Păltinişanu. CSU Craiova a avut o multime de ocazii şi a învins-o pe ACS Poli Timişoara, revenind pentru moment pe locul 2 în Liga 1.

Oltenii au primit, în minutul 34, un avantaj nesperat. Ţigănaşu a fost eliminat, după un un fault la Mitriţă, care a scăpat singur spre poartă. În superioritate numerică, oaspeţii au mai ratat o dată prin Datkovic, înainte de pauză, când au avut loc incidente la vestiare. În urma acestora, Mitriţă, schimbat după faultul lui Ţigănaşu, a primit la rândul lor cartonaşul roşu. Cu un minut înainte de final, Burlacu a stabilit rezultatul final, 2-0 pentru Craiova.

ADVERTISEMENT

În urma acestei victorii, Craiova a ajuns la patru meciuri fără înfrângere în campionat şi are 26 de puncte.