Fotbal intern

Comoara lui Şumudică! Cum arată fiica de 19 ani a tehnicianului. Foto

04.06.2018 | 19:59
Comoara lui Marius Șumudică este fiica sa, Sarah, în vârstă de 19 ani

Marius Şumudică tocmai a plecat de la Kayserispor și asta îi va da mai mult timp pentru familie, pentru soția Elena și mai ales pentru cei doi copii, Sarah și Marius Junior, fiica sa fiind cel mai aprig susţinător al său.

Antrenorul care a câştigat campionatul cu Astra Giurgiu, iar apoi a plecat pe bani mulţi la Kayserispor, cu care a făcut furori în prima ligă ”otomană” în toamnă, înainte să se ”calmeze” prematur în ultima perioadă, este împlinit pe plan personal. Marius Şumudică este căsătorit cu Elena, cu care are doi copii, pe Marius Junior şi Sarah. Fiul tehnicianului român are 21 de ani şi a cochetat cu fotbalul de performanţă, dar a renunţat până la urmă la idee, concentrându-se pe afacerile familiei, că doar cariera tatălui nu ajunge, banii aduși de el trebuie investiți, nu? De partea cealaltă, Sarah, mezina familiei Şumudică, a devenit o tânără extrem de sexy, care sucește, la propriu!, capetele celor din jur ori de câte ori îşi face apariţia.

Comoara lui Șumudică e ”campioană” la un concurs de Miss

Sarah Şumudică s-a născut în Portugalia, în perioada când Marius Şumudică evolua pentru Maritimo Funchal (1999–2001), în capitala insulelor portugheze Madeira din Oceanul Atlantic. Elevă în ultimul an la Şcoala Centrală din Bucureşti, este pasionată de fotbal, muzică și călătorii, dar adoră și să pozeze artistic. Sarah pare tentată să încerce o carieră de fotomodel şi are toate şansele să aibă success, ea câştigând deja un concurs de Miss desfăşurat în liceul unde este elevă.

Comoara lui Marius Șumudică este fiica sa, Sarah, în vârstă de 19 ani
Comoara lui Marius Șumudică este fiica sa, Sarah, în vârstă de 19 ani

Marius Şumudică a stat pe banca tehnică a lui Kayserispor 11 luni (din iunie 2017), atunci când s-a despărţit de Astra Giurgiu, formaţie pe care a condus-o la primul ei titlul de campioană a României. Iar Sarah a profitat din plin de faptul că tatăl ei a muncit și, evident, a locuit în ”perla” Anatoliei Centrale, Kayseri. Nu rata nicio ”fereastră” de la liceu şi dădea câte o ”fugă” în Turcia, acolo unde îşi ocupa mai tot timpul, ca o dominșoară emancipată ce este, cu shopping-ul. De cele mai multe ori Sarah a fost însoțită de fratele ei mai mare, Marius Şumudică Junior. Antrenorul lui Kayserispor nu se uita la bani atunci când vine vorba despre cei doi copii ai săi şi le punea la dispoziţie cardul ”dolofan” pentru a se răsfăţa în cele mai luxoase magazine din Istanbul, aflat la ”doar” 765 de kilometri de Kayseri…

Soție de milioane. La figurat, mai puțin la propriu…

Marius Şumudică este căsătorit de mai bine de 23 de ani cu Elena, mama celor doi copii ai săi. Deşi a ajuns la 46 de ani, blondina sa soție arată demenţial şi poate stârni oricând invidie printre tinerele adolescente. Elena este foarte apropiată de fiica ei și cele două îşi petrec foarte mult timp împreună, ca adevărate prietene ce sunt. Marius a avut întotdeauna un sprijin de nădejde în soţia lui. El fiind plecat, în ultimul an, să facă bani și carieră ”internațională” la ”Înalta Poartă”, Elena este cea care a avut, și are în continuare!, grijă de saloanele de înfrumuseţare pe care le deţine familia în ”Valahia” natală.

Elena, soția lui Marius Șumudică, deține mai multe saloane de înfrumusețare
Elena, soția lui Marius Șumudică, deține mai multe saloane de înfrumusețare

Deşi Marius se lăuda că soţia lui aduce banii în casă, lucrurile nu stau (chiar) pe roze… Conform datelor de la Fisc, afacerea Elenei nu merge atât de bine cum se laudă soţul ei. În perioada 2002-2015, firma ei a raportat pierderi care totalizează 593.496 lei. Iar în 2015, salonul de înfrumuțesare, care nu a avut în acel an niciun angajat, a adus venituri totale de 58.234 de lei, dar a terminat anul cu un minus cu 12.693. Acum a venit bărbatul acasă cu ceva ”caș”, după 11 luni cu 350.000 de euro salariu plus prime (7.000 de euro victoria ”acasă” și 10.000 succesul în deplasare), și situația se poate îmbunătăți…

19 ani are Sarah, ”comoara” lui Marius Șumudică