Fanatik Show

Comunicat Look TV: “Peste 3 milioane de fani văd meciurile Ligii 1 şi ale Cupei Ligii!”

Look TV a emis luni un comunicat prin care prezintă situaţia actuală a difuzării meciurilor din Liga 1. Postul TV care transmite în exclusivitate partidele din campionatul românesc subliniază...
18.08.2014 | 20:30
Comunicat Look TV Peste 3 milioane de fani vad meciurile Ligii 1 si ale Cupei Ligii

Look TV a emis luni un comunicat prin care prezintă situaţia actuală a difuzării meciurilor din Liga 1. Postul TV care transmite în exclusivitate partidele din campionatul românesc subliniază că peste trei milioane de români au acces la acestea.

Meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii Adeplast sunt vizionate în prezent de abonaţi ai peste 25 de companii, care au inclus în grila lor posturile LOOK TV şi LOOK PLUS. Peste 3 milioane de fani au la dispoziţie meciurile de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, prin companiile de servicii de cablu sau satelit, care au încheiat contracte de distribuţie a posturilor Look TV şi Look Plus. UPC şi ROMTELECOM sunt cele mai cunoscute companii care au inclus în grila lor fotbalul românesc, prin canalele LOOK TV şi LOOK Plus.

Spre deosebire de anii trecuţi, când Liga 1 era disponibilă doar abonaţilor unei singure companii, creând un monopol şi implicit un privilegiu aparţinând doar unui singur segment de fani, acum fotbalul românesc se întoarce la cei care îi susţin existenţa. Ghidându-se după principiul că fotbalul se joacă pentru suporteri, mai multe companii s-au implicat activ în găsirea unor soluţii care să aducă meciurile cât mai aproape de fani.

Astfel, fotbalul românesc din Liga 1 şi Cupa Ligii Adeplast se vede la Look TV şi pe Look Plus, pe platforma online KOOLNET, disponibilă prin serviciul Seenow, la nivel global (world wide). Prin acest parteneriat, acesul la fotbalul românesc devine şi mai facil, nu doar celor care de pe teritoriul României, dar şi celor aproximativ două milioane de români din diaspora care pot urmări echipele româneşti favorite acum şi de peste hotare.

Pe lângă meciurile de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, fenomenul fotbalistic românesc este bine reprezentat în grila Look TV şi Look Plus şi prin emisiuni dedicate, care îi aduc în faţa telespectatorilor pe doi dintre cei mai populari moderatori din audiovizualul românesc. Horia Ivanovici şi Roxana Ciuhulescu moderează cu succes dezbateri vii, adresate adevăraţilor microbişti.

FANATIK SHOW cu Horia Ivanovici (luni – joi de la 17.00 la 19.00) este cea mai dinamică emisiune de sport din România, axată în proporţie de 90% pe analiză fotbalistică. Este talk-show-ul exclusivităţilor din sport, o dezbatere vie, care spune lucrurilor pe nume, prin interviuri şi comentarii de calitate, prin invitaţi si analize la cel mai inalt nivel. Interviuri în direct cu cei mai valoroşi sportivi, îndeosebi fotbalişti, antrenori şi patroni ai echipelor angrenate în Liga 1, specialişti de excepţie şi cei mai în vogă jurnalişti.

Fanatik Show poartă amprenta inconfundabilă a lui Horia Ivanovici, care revine “mai antrenat şi mai informat” în arena emisiunilor sportive. Direct si acid, Horia Ivanovici îţi garantează spectacolul şi adrenalina “sportului rege”.

Fotbal Look este emisiunea aşteptată de toată familia, în fiecare etapă din Liga I. Roxana Ciuhulescu şi coechipierii ei uită în vestiar dezbaterile plictisitoare şi intră pe gazon gata să dea tot ce au mai bun. Un program special, care nu îi mai lasă singuri pe bărbaţi, în faţa televizorului. La emisiunea “Fotbal Look”, difuzată atât pe Look TV, cât şi pe Look Plus, voia bună conduce detaşat încă din primul minut. Din 17 iulie, punem pe foaia de joc: invitaţi speciali, live-uri de pe stadioane, informaţii de ultimă oră şi interviuri exclusive”.

Sursa: looktv.ro