Fotbal intern

Conceicao, mulţumit după Chindia – CFR 0-1, din Cupa României: “Am făcut o treabă bună”

26.09.2018 | 20:51
Conceicao multumit dupa Chindia  CFR 01 din Cupa Romaniei Am facut o treaba buna

Campioana României a trecut de Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0 în şaisprezecimile Cupei României, după reuşita lui Tambe, din prima parte a duelului. Antonio Conceicao a fost foarte mulţumit după Chindia – CFR 0-1.

“A fost o partidă pe care am câştigat-o fără teamă. Am controlat jocul, am jucat bine, am avut o atitudine bună. Obiectivul meu a fost să câştigăm, mergem înainte.

Conceicao, mulţumit după Chindia – CFR 0-1

Avem jucători care s-au accidentat la antrenamente, am avut nevoie să schimbăm cinci jucători, meciul de Cupă cu o echipă de liga a doua a fost unul foarte greu. Am făcut o treabă bună”, a spus Antonio Conceicao.

George Ganea a fost titular în acest meci şi speră ca pe viitor să aibă succes la echipa campioană: “A fost un meci disputat, sunt foarte fericit. Sper ca la meciul următor să joc mai bine şi să înscriu pentru CFR. Am vorbit cu tatăl meu înaintea meciului, mi-a zis să dau tot ce pot.

“Nu am avut conflicte cu nimeni aici”

Până cum e destul de bine, am fost în Italia şi m-am întors, am avut o accidentare gravă. Am decis să mă întorc în ţară, să o iau de la zero şi apoi să plec afară. La fiecare echipă e concurenţă mare, dar eu trebuie să mă antrenez bine. Mereu am avut o situaţie bună la club, de când am venit nu am avut conflicte cu nimeni, mereu a fost o atmosferă bună în vestiar”, a spus George Ganea.

Ovidiu Hoban a revenit în echipa CFR-ului, însă a evitat să discute despre absenţa sa: “Mă bucur că am câştigat şi că am jucat, sper ca de acum înainte să fac acelaşi lucru. Prefer să nu discut, mă bucur că am jucat. Avem un lot mare, capabil să mergem pe ambele fronturi. Îmi pare rău că nu suntem în Europa, dar asta e, sperăm să facem eventul.”