Fotbal intern

Conceicao nu vrea să plece de la CFR. A cerut salariul pe un an!

04.09.2018 | 19:22
Conceicao nu vrea sa plece de la CFR A cerut salariul pe un an

Conceicao nu vrea să plece de la CFR. Portughezul nu dorește să își rezilieze contractul în condițiile propuse de Neluțu Varga.

Telenovela demiterii lui Antonio Conceicao continuă la CFR, iar spaniolul Jose Mqaueda i-a transmis lui Neluțu Varga că nu mai vrea să stea în Cluj și că dorește să plece acasă în Spania. Însă acesta a mai afirmat că va fi dispus să preia totuși echipa, si să vină din nou în România, în momentul în care lucrurile cu antrenorul portughez sunt foarte clare.

Conceicao nu vrea să plece de la CFR. A cerut salariul pe un an!

FANATIK.RO a aflat că antrenorul Antonio Conceicao dorește sa rezilieze în aceste momente contractul doar dacă i se achită salariul pe un an, aproximativ 130 de mii de euro, dar Neluțu Varga nici nu vrea să audă de așa ceva. Patronul arelenilor vrea să îi dea portughezului două-trei salarii. Mai mult, chiar l-a rugat pe Iuliu Mureșan să rezolve această problemă deoarece nu poate să stea fără antrenor la echipă, iar el a fost cel care l-a propus și l-a adus în Gruia.

La rândul său, Ionel Ganea, 45 de ani, a fost și el pe lista CFR-ului, dar deși a declarat că nu se pune acum problema să preia campioana României, totuși “Ganezul” a purtat și el niște discuții cu Neluțu Varga. FANATIK.RO a aflat că fostul internațional i-a transmis patronului ardelenilor că este dispus să îi antreneze pe campionii României însă doar dacă pleacă de la echipă, Iuliu Mureșan. 

Conceicao nu dorește să plece de la CFR. A cerut salariul pe un an!

Însă cum Antonio Conceicao nu vrea să o termine cu CFR Cluj, la rândul său, nici Iuliu Murșan nu vrea să facă acest lucru. FANATIK.RO a aflat că acesta a fost auzit în biroul său cum țipa și spunea în gura mare că pe el nu îl dă nimeni afară de la echipa din Gruia, mai ales acum când se vorbește de înlocuitori ca Daniel Stanciu sau Cornel Sfaițer, cei care au fost văzuți la Grand Hotel în Cluj.

Conceicao nu vrea să plece de la CFR.
Conceicao nu vrea să plece de la CFR. Mureșan într-o conferință de presă

Într-o emisune televizată președintele Iuliu Mureșan nu s-a ferit să îi ironizeze pe aceștia, dar și pe spaniolul Maqueda ” Am văzut tot felul de articole care au apărut în presă. Nu pot confirm nimic. Nu s-a întâmplat nimic și nici nu o să se întâmple. Sunt mulți străini prin hotelurile din Cluj care stau în oraș. Nu e nicio problemă”, a spus Mureșan despre antrenorul Jose Maqueda. Apoi acesta a pus apoi tunurile pe Daniel Stanciu. “Am văzut că e și Stanciu prin Cluj de vreo două săptămâni. La același hotel. E cel mai mare din oraș, cum am și precizat. E și Sfaițer pe aici, dar am pregătit pentru ei o porțiune de Someș pentru canotaj. Eu știu că locul meu este dorit de multă lume, dar nu este problema la CFR în birouri. Problema este în cadrul lotului și trebuie să fie unitate. dacă vrem să avem rezultate bune și în acest campionat , atunci este vorba doar de unitate”, a spus Mureșan.