News

Concert Celion Dion la București, pe Arena Națională. Când ar putea cânta artista în România

29.08.2019 | 14:50
Concert Celion Dion la Bucuresti pe Arena Nationala Cand ar putea canta artista in Romania

Anul 2020 ar putea aduce în România unul dintre cei mai îndrăgiți și așteptați artiști din toate timpurile. Este vorba despre nimeni-alta decât Celine Dion, legendara interpretă de muzică pop, cu milioane de fani în întreaga lume, care este foarte aproape de a susține primul concert din țara noastră, pe Arena Națională din Capitală.

Concertul anului 2020. Celine Dion pe Arena Națională din București

Anunțul a fost făcut chiar de primarul Capitalei, Gabriela Firea, instituția pe care o conduce primind deja o solicitare în acest sens din partea impresarilor artistei din Statele Unite ale Americii. Oficialul trebuie acum să ajungă la un acord atât cu Federația Română de Fotbal, cât și cu echipele care închiriază de regulă cel mai important stadion din București.

Pe Arena Naţională, n.r.) prioritate au competiţiile sportive, sub nicio formă nu dorim să le punem în pericol, dar sunt şi solicitări care merită să fie analizate, pentru organizarea unor alte tipuri de evenimente, mari concerte. Avem acum, spre exemplu, venită solicitarea la PMB – Direcţia Investiţii, din partea impresarilor unei artiste internaţionale, pe care sunt convinsă că vor să o vadă cât mai mulţi români la Bucureşti, şi anume Celine Dion. Perioada în care ar putea să vină la Bucureşti este vara viitoare”, a declarat Gabriela Firea, într-o conferință de presă susținută chiar la Arena Națională.

Celine Dion ar putea susține primul concert la București
Celine Dion ar putea susține primul concert la București

Concertul ar urma să aibă loc vara viitoare

Totodată, edilul Capitalei a precizat că în cel mai scurt timp va demara discuțiile cu reprezentanții forului condus de Răzvan Burleanu, dar și cu cei ai FCSB și Dinamo București, cele două echipe de fotbal care dispută meciurile de acasă pe stadionul de peste 55.000 de locuri. În funcție de evoluția acestora, vom ști cu exactitate data la care va avea loc mult-așteptatul eveniment, programat cel mai probabil undeva în vara anului 2020.

Cu siguranţă vom vorbi cu Federaţia Română de Fotbal, cu reprezentanţii echipelor care închiriază de obicei Arena şi ne vom pune de acord şi să stabilim, bineînţeles, împreună acest calendar. Dar din verificările pe care le-am făcut până acum nu ar pune în pericol calendarul competiţional”, a mai spus Gabriela Firea.