News

Concert Metallica la București. Trupa a donat 250.000 de euro pentru construirea unui spital și a cântat o piesă de la Iris

15.08.2019 | 08:57
Concert Metallica la Bucuresti Trupa a donat 250000 de euro pentru construirea unui spital si a cantat o piesa de la Iris
Concertul Metallica din Capitala a fost unul electrizant. Sursa foto: știrileprotv.ro. Colaj: Fanatik.ro

Concertul susținut ieri de trupa Metallica a electrizat capitala României. A fost show total pe Arena Națională, unde în jurul orei 20:00 bucureștenii și nu doar ei au respirat rock! Trupa care a cântat pentru a patra oară în țara noastră a donat 250.000 de euro fundației Dăruiește viața pentru construirea unui spital oncologic.

Concert Metallica, pentru a patra oară la București

„Metallica se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicată social din România”, scrie pe pagina de Facebook a Fundației care a primit acest dar de la Metallica. Trupa a susținut concertul de ieri din Capitală în cadrul turneului Worldwired Tour 2019.

James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo au susținut un recital de zile mari aseară, după cele două trupe care au cântat în deschidere, Ghost și Bokassa. Trupa a mai fost în țara noastră de trei ori până acum, și de fiecare dată a strâns un număr mare de spectatori oriunde au avut loc recitalurile.

“Piele de găină” e puțin spus! Metallica și un stadion întreg au cântat “De vei pleca”! ♥️ Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflete…. Mulțumim!Video credit: Raluca Talasman

Gepostet von Cristi Minculescu, Valter& Boro am Mittwoch, 14. August 2019

Trupa a încasat milioane de euro în urma prestației de aseară

La concertul de aseară, pe Arena Națională, au fost în jur de 55.000 – 60.000 de români care au plătit de la 300 până la 800 de lei să își vadă trupa preferată. La un simplu calcul, dacă luăm ca preț mediu al unui bilet 150 de euro, Metallica a încasat doar în urma concertului de aseară peste 6 milioane de euro. Din acest câștig, membrii trupei au donat 250.000 de euro pentru construirea unui spital oncologic.

Metallica a mai cântat în țara noastră în anul 1999, pe stadionul Lia Manoliu, în 2008 pe stadionul Cotroceni și în 2010 la Romexpo, în cadrul festivalului Sonisphere. Aseară, una din cele mai mari surprize făcute de vocalistul James Hetfield a fost interpretarea unei melodii de-ale trupei Iris, iar la acest gest impresionant a reacționat Cristi Minculescu pe Facebook.

”“Piele de găină” e puțin spus! Metallica și un stadion întreg au cântat “De vei pleca”- versuri Cristi Minculescu! ♥️????♥️ Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflet….” , a scris pagina de Facebook Cristi Minculescu Walter & Bro.

Tags: