News

Concurenta de la Bravo, ai stil care a anunțat pe post la Kanal D că își caută iubit

04.04.2019 | 14:10
Concurenta de la Bravo ai stil care a anuntat pe post la Kanal D ca isi cauta iubit

Bravo ai stil a surprins o declarație extrem de curajoasă de la concurenta Cristina P.! Participanta celei mai urmărite emisiunii de stil a spus că își dorește un iubit, astfel că o altă fata aflată în camera de make-up i-a sugerat să facă un casting la Kanal D pentru a-l găsi pe cel potrivit inimii sale. Cristina și-a spus din start condițiile, pentru a nu se exista neînțelegeri. “Vreau să fie înalt, blond și cu ochii albaștrii, deștept și amuzant”, a spus tânăra.

Cristina P., concurenta de la Bravo, ai stil, a anunțat pe post la Kanal D că își caută jumătatea

Auzind că aproape toate fetele trăiesc povești de dragoste frumoase, sătulă să fie singură, a anunțat pe post la Kanal D că își caută iubit. Ca să nu mai piardă vremea în detalii, Cristina P. a mărturisit că își doreșt un bărbat înalt, blond și cu ochii albaștrii. “Va veni la momentul potrivit, Cristina! Așa-mi zice mama de când eram mică”, a spus o altă concurentă care i-a alinat perioada tristă de singurătate.

Din păcate pentru tânără, după ce că pe planul amoros nu-i merge chiar atât de bine, nici în cadrul concursului nu ia punctaje maxime pe linie, așa că este des criticată de jurații de la Bravo,  ai stil.

Cristina P. a spus pe post la Kanal D că își caută iubit
Cristina P. a spus pe post la Kanal D că își caută iubit

Cristina P., criticată de jurați

„Cristina P., prescurtarea de la Cristina pune proteza”, a comentat un internaut. O femeie a vorbit și ea despre controversata concurentă: „Mircea Emanuel are doar o lipsă, atât am sesizat eu, ar fi păcat să-si pună proteza pentru o măsea, dar ea ca și concurentă face reclamă la varză”.

„Ținutele tale sunt fade, șterse. Încălțările sunt greșit alese și nu este pentru prima dată, la fel machiajul și coafură. Ești o femeie tânăra, frumoasă care până acum nu a demonstrat ceva legat de ce se cere în acest concurs”, a spus o fană a emsiunii de stil.