Fotbal intern

Concurenţă pentru semnătura lui Sergiu Hanca. Are două oferte din Polonia

06.07.2018 | 21:40
Concurenta pentru semnatura lui Sergiu Hanca Are doua oferte din Polonia

Sergiu Hanca traversează o perioadă bună în carieră, iar acest lucru a atras atenţia a doua cluburi din Polonia, care ar dori să îl ia pe mijlocaşul de bandă al lui Dinamo.

Sergiu Hanca a adunat deja două goluri şi trei pase decisive în primele două amicale din Polonia ale lui Dinamo, iar forma sa bună le-a atras atenţia echipelor care au terminat pe primele două locuri în prima ligă din Polonia. Astfel, Jagiellonia şi Legia Varşovia s-au interesat de serviciile mijlocaşului de bandă, care la un moment dat ajunsese şi în circuitul echipei naţionale a României.

Potrivit celor de la gsp.ro, conducerea lui Dinamo le-a transmis cluburilor că preţul lui Hanca este de 500.000 de euro. Polonezii de la Jagiellonia au şansa să îl vadă pe Hanca în meciul direct, când Dinamo are programat un joc amical împotriva vicecampioanei Poloniei pe 11 iulie. Dacă se va transfera în această vară, Hanca ar putea fi al nouălea jucător care părăsește echipa.

Sergiu Hanca, oferte din Polonia după un sezon bun la Dinamo

Sergiu Hanca a terminat sezonul 2017/2018 cu 7 pase decisive, graţie cărora a fost pe locul doi în clasamentul pasatorilor, după Salomao, cu 9 pase, și la egalitate cu Dan Nistor. Cu un sezon înainte strânsese 13 pase decisive! În locul lui Hanca, dinamoviștii au de gând să mai aducă în această vară doi jucători din străinătate. E vorba de un mijlocaș la închidere belgian și de un fundaș dreapta din Republica Moldova.

6 goluri și 7 assist-uri în 38 de meciuri a reușit Hanca în sezonul 2017/2018

4 meciuri a jucat Hanca pentru România