News

Condamnare drastică pentru femeia care a adormit peste bebeluș și l-a omorât! Femeia s-a îmbătat într-un club unde l-a luat și pe copil

08.06.2019 | 15:31
Condamnare drastica pentru femeia care a adormit peste bebelus si la omorat Femeia sa imbatat intrun club unde la luat si pe copil

Condamnare drastică pentru femeia care a adormit peste bebeluș și l-a omorât! Tânăra din Marea Britanie nu a ezitat și în ciuda faptului că avea un copil în vârstă de doar câteva săptămâni, a mers să petreacă. L-a luat cu ea și pe micuț, însă faptul acesta nu a împiedicat-o să se îmbete rău de tot. Dimineața, sora ei, a fost cea care l-a găsit pe copil în stare critică. Acesta a murit la spital, după doar câteva ore de la intervenția medicilor.

Condamnare drastică pentru femeia care a adormit peste bebeluș și l-a omorât!

Nu mai puțin de 2 ani și 4 luni trebuie să stea acum la închisoare Marina Tilby. În vârstă de 26 de ani, aceasta a fost filmată de camerele de supraveghere în timp ce și-a aruncat în aer bebelușul în mod repetat. Totul se întâmpla în clubul în care petrecea de zor, alături de sora ei, în New Quay, Țara Galilor. Tânăra a consumat bere și gin și a adormit, în cele din urmă, în caravana unui străin, acolo unde a mers cu alți doi bărbați pe care îi cunoscuse în acea seară.

Lângă ea s-a aflat și fiul ei care a fost găsit în stare de inconștiență și cu sânge în gură. Trupul micuțului se afla chiar sub mama lui. Sora femeii a fost cea care l-a scos pe băiețel de sub aceasta, pe care nu a putut să o trezească. Copilul a fost dus de urgență la spital, dar nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Procurorul care a anchetat cazul a transmis judecătorilor că mama ar fi adormit peste bebelușul ei, care, din păcate, a suferit un atac de cord.

Condamnare drastică pentru femeia care a adormit peste bebeluș și l-a omorât! Marina Tilby
Femeia s-a îmbătat criță într-un club. Sursă foto – facebook

Femeia s-a îmbătat într-un club unde l-a luat și pe copil

Cu toate acestea, oamenii legii nu au putut să dovedească faptul că exact rostogolirea femeii peste bebeluș i-a provocat acestuia moartea. Totuși, unul dintre magistrați a precizat că incidentul a reprezentat un „caz cumplit de egoism afișat de o mamă” și „neglijență deliberată”. Avocatul tinerei a spus la rândul lui că femeia le transmite judecătorilor, dar și tatălui copilului și familiei întregi scuzele sale și spune că din acest moment trebuie să trăiască tot restul zilelor cu un sentiment uriaș de vinovăție.

Înainte să își anunțe verdictul, judecătorul a precizat că este o responsabilitate a mamei și un instinct natural ca aceasta să pună siguranța copilului mai presus de orice altceva. Femeia va executa doar o jumătate din sentința de doi ani și patru luni, după care va fi eliberată și va face muncă în folosul comunității.

 

 

Tags: