Fotbal intern

Încă patru transferuri în Bănie: Vranjkovic, Onyilo, Bagaric şi Antolovic vor sosi la FC U

UPDATE, 26 ianuaie, 10:17 / Conform prosport.ro, la FC Universitatea Craiova, vor sosi următorii fotbalişti: Vojislav Vranjkovic de la Corona Braşov, atacantul nigerian Ifeany Onyilo de la...
25.01.2014 | 18:04
Inca patru transferuri in Banie Vranjkovic Onyilo Bagaric si Antolovic vor sosi la FC U

UPDATE, 26 ianuaie, 10:17 / Conform prosport.ro, la FC Universitatea Craiova, vor sosi următorii fotbalişti: Vojislav Vranjkovic de la Corona Braşov, atacantul nigerian Ifeany Onyilo de la Steaua Roşie Belgrad, Davor Bagaric, un fundaş stînga de la Olimpia Ljubljana, şi un portar care a fost la Legia Varşovia, Marijan Antolovic.

UPDATE  21:24: Marin Condescu a dezvăluit la întîlnirea cu suporterii că îi va transfera de la Pandurii la Ştiinţa pe  Adrovici, Tătaru şi Neagu. Managerul “alb-albaştrilor” le-a mai spus fanilor prezenţi la întîlnire că săptămîna viitoare urmează să mai încerce transferurile şi altor fotbalişti de la fosta sa echipă.

UPDATE 19: 10 Marin Condescu l-a numit în această seară pe Ştefan Nanu în funcţia de director sportiv la Universitatea Craiova.

UPDATE 18: 25  Managerul general al Universităţii Craiova, Marin Condescu, s-a întîlnit în sfîrşit cu Nicolo Napoli la petrecerea organizată de suporterii Ştiinţei la Hotelul Casablanca din Craiova. Totodată, la acest eveniment mai participă: Emil Săndoi, Ştefan Nanu, Dragoş Bon, Marcel Iancu şi majoritatea jucătorilor Ştiinţei.

1653777_202051509996543_890345506_n 1743625_202051563329871_1612763126_n 522437_202051573329870_543881934_n (1)

1544970_202066279995066_987203961_n

1545217_202076143327413_829261075_n998578_202076083327419_1145796568_n

1690633_202097279991966_283274307_n

 

1545077_202097403325287_1234644372_n

 

UPDATE 16:30 În acest moment, situaţia la FC Universitatea Craiova nu este nici pe departe clarificată, cel puţin cu Nicolo Napoli. Dacă în ultimele zile Emil Săndoi a început să facă declaraţii în calitate de noul antrenor al Universităţii Craiova, la rîndul său, tehnicianul italian a vorbit cu FANATIK tot în calitate de antrenor principal al celor de la FCU. “Eu sînt în continuare antrenorul Universităţii Craiova. Deja mă aflu la Craiova, dar pînă la această oră nu am reuşit să mă întîlnesc cu Mititelu şi cu Condescu să discut despre situaţia mea. Mai mult, la ora 18:00 mă voi prezenta la petrecerea suporterilor, unde vor ajunge şi jucătorii mei. Nu am discutat cu Săndoi nimic. Eu vă spun doar atât: Sînt în continuare antrenorul Universităţii. Am contract cu Craiova pe o perioadă de trei ani de zile. Dacă viitorul meu este sigur la Ştiinţa? De ce mă întrebaţi pe mine? Mai bine încercaţi voi să vorbiţi cu Mititelu şi Condescu, eu pînă la această oră nu am vorbit”, ne-a spus Napoli. Fanatik a aflat că Marian Condescu a  ajuns la Craiova în jurul orei 16, iar după ce se va întîlni cu Adrian Mititelu se va vedea şi cu Emil Săndo, ca să parafeze noul contract de antrenor al acestuia cu Ştiinţa. Condescu şi Săndoi vor merge şi ei la petrecerea suporterilor olteni.

UPDATE 14:28 Noul manager general al echipei FC U Craiova, Marin Condescu, a început deja negocierile pentru aducerea de noi jucători la “Ştiinţa”, deşi se află la echipă doar de trei zile. Astfel, după ce fostul conducător al gorjenilor i-a spus lui Mititelu că poate să îl transfere în Bănie pe atacantul Adrovic, jucătorul Pandurilor, FANATIK a aflat că oficialul “alb-albaştrilor” a început de ieri negocierile cu Steaua pentru împrumutul lui Mihai Costea. Totuşi, “Nilă” mai are o ofertă concretă şi de la Corona Braşov, acolo unde Jery Gane îl doreşte neapărat. Marin Condescu a rezolvat şi problema cantonamentelor. De săptămîna viitoare elevii lui Emil Săndoi vor pleca într-un stagiu de pregătire la Rînca, iar apoi vor merge în al doilea cantonament în Antalya sau Portugalia.

UPDATE 25.01 11:04 / Primarul Olguţa Vasilescu a reacţionat la dorinţa lui Marin Condescu şi Adrian Mititelu de a avea o întîlnire cu aceasta prin care să ajungă la o înţelegere care să fie pe placul suporterilor olteni. Edilul din Bănie l-a ironizat pe Adrian Mititelu, dezvăluind că omul care are putere de decizie la  FC U Craiova, conform actelor, este unul dintre bodyguarzii săi şi nicidecum Mititelu. “Nu sînt supărată! Numai că nu înţeleg de ce trebuie să mă întîlnesc cu Mititelu sau Condescu cînd adevăratul şef e Calu…:)”, se arată în postarea lui Olguţa pe un site de socializare.

olguta

UPDATE 20:15. Marin Condescu are în plan contopirea celor două formaţii din Craiova, FC U şi CS U, iar pentru asta va purta negocieri cu primarul Olguţa Vasilescu în perioada următoare! “Rolul cel mai important este al doamnei primar, întotdeauna, în orice loc relaţiile cu primarul contează foarte mult, eu vorbesc în numele meu. Trebuie să fim lîngă dânsa şi dînsa să facă această simbioză, pentru că acela care nu are aproape puterea locală nu va reuşi absolut nimic să facă“, a spus Condescu pentru o televiziune de sport.

UPDATE 18:36 / Venirea lui Marin Condescu în Bănie, la FC U Craiova, a creat o stare de spirit entuziasmantă în rîndul fanilor olteni, inclusiv fosta glorie a Universităţii, Ilie Balaci, revenind la sentimente mai bune faţă de Adrian Mititelu şi lăudînd decizia luată de finanţatorul echipei din Craiova. “Este o mişcare inteligentă din partea lui Adrian Mititelu şi îl felicit, Condescu este un profesionist desăvîrşit şi eu îi doresc din tot sufletul să facă treabă mai bună decît la Pandurii. Ilie Balaci rămîne în continuare suporterul lui FC U Craiova, însă credeţi-mă că mult mai important este ca Adrian să rezolve într-o lună problemele pe care le are echipa”, a declarat “Minunea blondă” pentru FANATIK.

UPDATE 17:25 / Andrei Preda, portarul lui FC U Craiova care a fost suspendat 16 etape de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK. “Important pentru mine este faptul că la echipă a venit Marin Condescu, iar situaţia începe să se îndrepte şi la echipa noastră. În legătură cu suspendarea mea, nu pot să zic decît că este ciudat că am primit 16 etape atîta timp cît nici Cristescu, nici Pleşan nu au făcut plîngere împotriva mea. Am înţeles că decizia a fost luată pe baza plîngerii făcute de poliţia din Craiova care vă daţi seama cui îi este subordonată. Am luat suspendare aproape cît Ionel Ganea, care a strîns de gît un arbitru pe teren. Voi face recurs şi sper să mi se reducă pedeapsa, dar cel mai important pentru întreaga Bănie este venirea lui Marin Condescu, nu suspendarea lui Andrei Preda”, a declarat portarul cunoscut de galeria oltenilor sub pseudonimul “Gogoaşă”.

UPDATE 17:00 / Reunirea lotului, stabilită să aibă loc într-un restaurant din Craiova, a fost amînată! După ce Adrian Mititelu s-a consultat cu Marin Condescu şi Emil Săndoi, finanţatorul oltenilor a decis că această decizie poate fi amînată cu cîteva zile, în acest timp urmînd să revină toţi fotbaliştii din vacanţă, iar Condescu poate rezolva transferurile celor nouă jucători pe care doreşte să îi aducă la echipă. În urma discuţiilor pe care Adrian Mititelu le-a avut cu Gică Popescu, cei doi au stabilit că FC U Craiova poate folosi baza de antrenament a şcolii de fotbal pe care fostul internaţional o deţine în Bănie, iar dacă instanţa va menţine decizia de interdicţie pentru echipa lui Mititelu de a juca pe “Oblemenco”, oltenii vor juca în continuare la Severin, unde au contract pînă în vară.

UPDATE 16:10“Din acest moment, CSU Craiova a devenit inutilă. Să îşi strîngă acareturile şi să se ducă acasă. Important din acest moment pentru întreaga suflare olteană e ce se întîmplă cu FC Universitatea. S-a amînat destul de mult reunirea lotului, jucătorii stau prin hoteluri şi nu se antrenează, lucrurile trebuie să intre în normal. Sper ca doamna primar Olguţa Vasilescu să se comporte altfel cu domnul Condescu, şi să nu o orbească ura faţă de Adrian Mititelu. Altfel, se va deconta la alegeri. A ajuns pe un scaun purtînd tricoul unei echipe şi va pleca de pe acel scaun cu tricoul alteia” a spus Marcel Popescu, fostul preşedinte al FC U, pentru RADIO GSP.

UPDATE 16:08“Nu mă interesează această echipă, pot să facă orice, nu-mi pasă! Să fie sănătoşi!”, a spus Pavel Badea, unul dintre membrii CA al CS U pentru FANATIK.

UPDATE, 24 ianuarie, 16:02 / Acuzat că i-ar fi lovit pe Mihaiţă Pleşan şi Silvian Cristescu la partida dintre CS U şi FC U, Andrei Preda, portarul “Ştiinţei” a primit, din partea Comisiei de Disciplină a FRF, 16 etape de suspendare şi 9.000 de lei amendă. 

–––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 20:20. Marin Condescu a fost demis de la Pandurii Tîrgu Jiu, locul său fiind luat de Eugen Pîrvulescu. Condescu nu a rămas prea mult fără job, el fiind numit de Adrian Mititelu noul manager general al FC U Craiova. “L-am pus manager pentru că a demonstrat că poate face lucruri mari la orice club. Era normal să mă orientez spre el. Am semnat actele şi sînt convins că vom face performanţă împreună“, a spus Mititelu în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO.

Coform surselor noastre, Condescu va fi urmat la FC U Craiova de sindicatele miniere, care vor veni în postură de sponsori ai echipei patronate de Mititelu. Deasemenea, antrenor va fi numit, cel mai probabil, Emil Săndoi, fostul selecţioner al naţionalei de tineret a României!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Pandurii Tîrgu Jiu s-ar putea desfiinţa la finalul acestui sezon. Marin Condescu susţine că sigla şi brand-ul “Pandurii Tîrgu Jiu” aparţin membrilor fondatori, iar în cazul în care Complexul Energetic Oltenia se va retrage total, clubul va fi desfiinţat, întrucît echipa aparţine sindicatelor.

“Ieri una dintre societăţile care a fost alături de noi timp de 10 ani de zile şi-a anunţat retragerea. Cred că trebuie să găsim o soluţie. În utlimul timp împreună cu CEO am modificat structura acţionarilor, eu sper să nu se ajungă la desfiinţare şi dacă se va retrage se va produce autodesfiinţarea. Dacă nu reuşim să deschidem o cale de mijloc, dacă politicul nu vrea să modificăm aceste lucruri ne vom desfiinţa. Pîrvulescu este un profesionist care va reuşi să ducă mai departe Pandurii. Este un pericol ca echipa să se desfiinţeze, de 10 ani de cînd suntem o asociaţie, din total fondurilor de 38 milioane de euro, numai 55 % au venit de la membrii fondatori, iar 45% provin din vînzarea de jucători şi sponsori. Sînt convins că ne vom bate la podium. Avem plătite toate datoriile plătite către bugetul statului, iar în contul nostru vor fi 3,5 milioane de euro pînă la finalul sezonului, ceea ce nu s-a întîmplat niciodată în aceşti zece ani. Am crezut că plecarea mea va linişti puţin lucrurile, dar văd că nu se întîmplă acest lucru”, a spus Marin Condescu la sport.ro

Tags: