Stiri sportive

Mititelu: “Condescu MINTE cu neruşinare!”. Condescu: “Nu vreau să cred ce îmi spun unii despre el!”

UPDATE 16:06. Adrian Mititelu a reacţionat după cuvintele lui Marin Condescu, atacîndu-l în continuare pe acesta din urmă: "Minte cu neruşinare! Dacă a spus că a venit cu inima deschisă,...
19.02.2014 | 21:27
Mititelu Condescu MINTE cu nerusinare Condescu Nu vreau sa cred ce imi spun unii despre el
ADVERTISEMENT

UPDATE 16:06. Adrian Mititelu a reacţionat după cuvintele lui Marin Condescu, atacîndu-l în continuare pe acesta din urmă: “Minte cu neruşinare! Dacă a spus că a venit cu inima deschisă, atunci să spună de ce azi de dimineaţa a cerut 66 la sută din acţiuni prin intermediul unor apropiaţi de ai mei. Jumătate din aceste acţiuni erau pentru asociaţia suporterilor pe care el spune că o va susţine financiar cu diferiţi sponsori şi cealaltă jumătate… Ei bine, cealaltă jumătate, era pentru Rotaru! El nu i-a spus numele direct, dar a dat de înţeles! E ultima oară cînd mai vorbesc de Marin Condescu”, a spus Mititelu pentru FANATIK.RO

UPDATE 15:51. Marin Condescu a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO despre situaţia explozivă de la Craiova.Eu nu m-am certat cu Mititelu şi nu vreau să intru în polemică. Eu am venit cu sufletul, nu pentru bani. Am crezut că se poate face treabă şi că putem scoate Universitatea din situaţia în care este. Nu am nici un alt interes. Adrian ştie foarte bine cum stau lucrurile, cunoaşte adevărul şi realitatea. Încă îl aştept. Nu am vrut şi nu vreau să cred ce mi-au spus şi mie unii oameni despre el. Dacă se va decide să mergem pe acelaşi drum, va fi bine. Dacă nu, asta este. Eu nu am nici un drept să vorbesc despre Universitatea Craiova, este doar echipa lui. Repet, eu încerc numai să îl ajut!“, a spus Condescu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat pentru FANATIK.RO că în opinia sa colaborarea cu Marin Condescu s-a încheiat după ce fostul preşedinte al gorjenilor a încercat în această dimineaţă să creeze din nou haos la echipă. “Eu unul m-am săturat, dar am zis să încerc să merg mai departe şi pe proiectul propus de Condescu, deşi mai multe persoane m-au avertizat de planul acestui om. Pentru binele echpei şi pentru brandul Universităţii Craiova am sperat că Marin Condescu chiar avea intenţii bune vizavi de mine şi de Ştiinţa. Însă acum m-am convins că toţi cei care îmi spuneau că Rotaru se află în spatele lui nu s-au înşelat. Condescu şi-a bătut joc de toată lumea şi a tot încercat să îmbîrlige suporterii contra mea, cu ocazia întîlnirilor pe care le-a avut cu aceştia. Ţelul lui a fost încă de la început să scoată echipa din oraş. M-a lăsat cu ochii în soare la mine în birou în cursul zilei de dumincă, înainte să îşi pună şi el semnătura pe contract, deşi eu îl semnasem. În momentul în care trebuia să parafăm oficial actele, el a plecat, vezi Doamne, pînă la Severin şi dus a fost. Din acel moment, Marin Condescu nu mi-a mai dat nicun telefon să vină să semnăm actele”, şi-a început tirul Mititelu.

“Marţi seară a vrut la Severin, miercuri dimineaţă la Cisnădie”

În continuare, Adrian Mititelu a dezvăluit pentru FANATIK.RO un alt amănunt care l-a deranjat referitor la acţiunile pe care le întreprinde Condescu. “Marţi seară a dat tot felul de telefoane pe la jucătorii şi apropiaţii mei. Aceştia mi-au transmis ce doreşte şi am acceptat în cele din urmă să plecăm la Severin, unde urma să ne antrenăm. Însă, miercuri dimineaţă, Condescu a schimbat planul. I-a sunat iar pe fotbalişti şi pe amicii mei să le spună că ar fi mai bine să plecăm la Cisnădie, dar doar dacă eu îi voi accepta nişte condiţii. Este incredibil ce vrea să facă acest om, iar acum, din punctul meu de vedere, totul s-a încheiat”, a spus Mititelu.

ADVERTISEMENT
Tags: