Fotbal intern

Condiţia ca Raul Rusescu să semneze cu FCSB! “Îl luăm”

Conditia ca Raul Rusescu sa semneze cu FCSB Il luam

FANATIK.RO a aflat care este condiţia lui Raul Rusescu ca să semneze cu FCSB! Atacantul care a evoluat în două rânduri pentru echipa “roş-albastră” (2011-2013 şi 2014-2015) este aproape de o revenire în Liga 1 Betano pentru a-l înlocui pe Denis Alibec la vicecampioana României.

UPDATE. Gigi Becali a vorbit la un post de televiziune despre Raul Rusescu. Patronul de la FCSB a dezvăluit că va renunţa la Harlem Gnohere, pentru care a primit o ofertă importantă. Acesta are de gând să-l aducă pe Billel Omrani şi pe Raul Rusescu: O să-l luăm pe Rusescu”, a spus Gigi Becali.


Deşi trebuia să ofere un răspuns până pe 15 iunie, deoarece Gigi Becali îşi dorea ca Raul Rusescu să plece cu FCSB în stagiul de pregătire din Braşov, atacantul în vârstă de 29 de ani aşteaptă să îşi rezolve probleme de la Osmanlispor. Internaţionalul român nu a mai evoluat de un sezon la formaţia din Turcia şi mai are contract valabil până în vara lui 2019.

Condiţia ca Raul Rusescu să semneze cu FCSB

Astfel, Raul Rusescu mai are de luat de la Osmanlispor 500.000 de euro, atât cât este salariul său pe sezon în Turcia, dar le-a transmis başkanilor că este dispus să îşi rezilieze înţelegerea, doar dacă îi vor plăti 300.000 de euro. Astfel, Raul Rusescu este dispus să renunţe la 200.000 de euro pentru a pleca din Turcia şi a semna cu FCSB.

Salariu de 20.000 de euro la FCSB

Raul Rusescu într-un meci disputat de FCSB contra celor de la Pandurii Târgu Jiu
Raul Rusescu este pregătit să semneze un nou contract cu FCSB, după ce a jucat în două rânduri pentru formaţia “roş-albastră”

Dacă oficialii echipei Osmanlispor vor accepta propunerea lui Raul Rusescu, atunci atacantul va semna cu FCSB. FANATIK.RO a aflat că atacantul care a mai evoluzat pentru Unirea Urziceni, Sevilla şi Braga va încasa la vicecampioana României un salariu lunar de 20.000 de euro, adică 240.000 de euro pe an.

I se termină contractul în vara lui 2019

Cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro, Raul Rusescu a ajuns la Osmanlispor în august 2015, iar contractul său cu gruparea din Turcia se termină în vara anului 2019.  Atacantul în vârstă de 29 ani a mai evoluat la Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu II, CS Otopeni, FCSB, Sevilla FC şi Braga.

Raul Rusescu a înscris 54 de goluri pentru FCSB

Pentru FCSB, Raul Rusescu a evoluat în 123 de partide, a înscris 54 de goluri şi a oferit 21 de pase decisive. Atacantul are şi 9 prezenţe la echipa naţională a României, unde a marcat un gol şi la care a debutat pe 11 septembrie 2012 într-un meci disputat contra Andorei, scor 4-0, pe “Arena Naţională”.

“Am vorbit cu Rusescu. L-am mai vrut, dar n-a vrut el atunci. Nu îl mai luăm dacă nu vine în 2-3 zile ca să facă pregătirea cu noi” – Gigi Becali.

300.000 de euro este cota lui Raul Rusescu, conform transfermarkt.com