Fotbal intern

STEAUA. Au ajuns la Dubai. “Welcome SanMartin, Zokala”

STEAUA. UPDATE Ora 20:00 / Sănmărtean şi Szukala au aterizat la Dubai şi s-au alăturat lotului condus de Victor Piţurcă. Fanii arabi le-au pocit numele celor 2 deja foşti stelişti: "Welcome...
14.01.2015 | 20:05
STEAUA Au ajuns la Dubai Welcome SanMartin Zokala

STEAUA. UPDATE Ora 20:00 / Sănmărtean şi Szukala au aterizat la Dubai şi s-au alăturat lotului condus de Victor Piţurcă. Fanii arabi le-au pocit numele celor 2 deja foşti stelişti: “Welcome SAN MARTIN!”, “Welcome, ZOKALA!”

647785_sanmartean_82894400

647786_szukala_32033800

UPDATE 16:13 /Aşa cum FANATIK a anunţat, Lucian Sănmărtean şi Lukasz Szukala au părăsit cantonamentul Stelei cu destinaţia Dubai. Cei doi au ajuns la un acord cu Al-Ittihad şi au plecat din această iarnă la formaţia pregătită de Victor Piţurcă.

10593058_1027900460559313_2351556571558893559_n

STEAUA. Lukasz Szukala şi-a postat pe contul său de socializare un colaj alcătuit din mai multe imagini alături de foştii săi colegi, realizate pe parcursul anilor. Colajul este însoţit şi de postarea

“Astăzi, un memorabil capitol din viaţa mea se încheie şi o nouă aventură începe! Privesc înapoi şi mă simt mîndru, privesc înainte şi sînt încrezător! Le sînt recunoscător şi le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi tuturor celor care m-au susţinut”, este mesajul lui Szukala.

ţukiâ

STEAUA. UPDATE / Sănmărtean şi Szukala vor părăsi miercuri cantonamentul Stelei din Spania cu destinaţia Dubai, acolo unde vor face joncţiunea cu lotul lui Al Ittihad, aflat în Emirate pentru o perioadă de pregătire. 

STEAUA. UPDATE / Gruparea din Ghencea se va despărţi în această iarnă de Lukasz Szukala şi Lucian Sănmărtean, care au fost achiziţionaţi de Victor Piţurcă la Al Ittihad. Cei doi jucători au susţinut o conferinţă de presă în Spania, de unde vor pleca spre Arabia Saudită. Costel Gâlcă, tehnicianul steliştilor, a fost şi el prezent pentru a le ura succes celor doi jucători transferaţi.

“Le urez multă baftă în continuare. Le mulţumesc pentru ce au făcut pentru noi şi le doresc succes”, a declarat Gâlcă.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-PETROLUL PLOIESTI 3-0,SUPERCUPA ROMANIEI (10.07.2013)

“În primul rînd vreau să-i mulţumesc antrenorului, staffului, conducerii. Am avit doi ani jumate foarte furmosi, mă uit in spate si vad ca am realizat ceva extraordinari. Mă bucur că plec şi las echipa pe primul loc. Încep o nouă viaţă, am o nouă echipă căriea îi mulţumesc pentru ofertă. Este o experienţă nouă pentru mine. Dacă rămîneam pînă la vară aş fi dat totul pînă în ultimul minut. Am foarte mulţi prieteni aici, am avut o perioadă foarte frumoasă aici. Mergem pe un alt drum, începe un alt episod pentru mine, dar Steaua va rămîne pentru totdeauna în inima mea, aici am trăit cele mai frumoase momente din fotbal. Cînd faci performanţă drumul la naţională va fi deschis. Eu am vrut să rămîn aici, să fac performană, dar la ce ofertă am primit nu aveam cum să refuz, trebuie să fim sinceri. Acest contract îmi conferă siguranţă financiară, este un lucru bun pentru viitorul meu. Am avut o discuţie de prelungire cu Steaua, dar diferenţa dintre oferte a fost prea mare”, a spus Lukasz Szukala.

saaa-660x471

“Acesta este cel mai important moment pentru a-i mulţumi domnului patron. Fără dînsul astăzi nu ar mai fi existat posibiliatea acestui transfer sau posibilitatea de a străluci anul trecut. le mulţumesc acestor fani minunaţi care m-au primit bine de la început, staff-ului şi colegilor, fără ei n-aş fi primit un asemenea contract la final de carieră. M-a surprins acest transfer, am crezut la un moment dat că nu se va mai face. Îi mulţumim şi domnului Piţucră pentru că ne-a dat posibilitatea să jucăm într-un alt mediu. M-am ataşat aşa mult de colegi şi de toată lumea de aici, am un sentiment de tristeţe, mi-e greu să mă despart de ei. Anul care a trecut a fost unul plin pentru mine, mi-ar fi plăcut să-mi închei cariera aici. Este un moment de tristeţe maximă, dar sîntem profesionişti, mergem acolo cu inima deschisă să facem treabă. Nu puteam rata posibilitatea acetsui transfer, eu voi rămîne motivat şi voi încerca să vin cu ce am mai bun la echipa naţională. Cel mai mare regret rămîne ratarea calificării în primăvara europeană. Faptul că plecăm împreună ne va ajuta foarte mult să ne acomodăm”, a declarat Sănmărtean.

––––––––––––––––––-

STEAUA. E oficial! Steaua a anunţat aproape de miezul nopţii că Sănmărtean şi Szukala vor pleca la Al Ittihad în perioada imediat următoare!

“FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord cu Al Ittihad Jeddah pentru transferul jucatorilor Lukasz Szukala si Lucian Sanmartean, care semnasera deja contracte cu gruparea araba, valabile incepand din vara lui 2015.

Cei doi fotbalisti, care se afla momentan in cantonamentul Stelei din Spania, vor parasi peninsula iberica in perioada urmatoare, pentru a se alatura lotului condus de Victor Piturca.
 
Clubul nostru le multumeste celor doi, care au fost alesi “Stranierul Anului”, respectiv “Fotbalistul Anului” in 2014, pentru contributia extraordinara avuta la obtinerea trofeelor si rezultatelor din cupele europene din ultimii ani si le doreste sa aiba parte de sanatate si succes in aventura din Orientul Mijlociu!
 
Lukasz Szukala este un jucator nascut la Gdansk, in Polonia, pe data de 24 mai 1984. La varsta de 6 ani a emigrat in Germania, alaturi de familia sa, si s-a apucat de fotbal la TuS Fortuna Saarburg. Pana la 16 ani, fundasul central a mai activat la SV Trassem si Eintracht Trier, dupa care a incheiat junioratul in Franta, la Metz. A revenit in Germania la varsta de 20 de ani, unde a evoluat pentru TSV Munchen 1860 si Alemannia Aachen. In 2010 s-a transferat la Gloria Bistrita, unde a fost antrenat de catre Laurentiu Reghecampf, pentru ca, dupa numai un an in Liga I sa fie achizitionat de catre Universitatea Cluj, unde a ajuns capitan de echipa. In vara lui 2012 a parasit Clujul pentru Petrolul Ploiesti, iar din data de 16 august a aceluiasi an a devenit jucatorul Stelei. Lukasz detine atat cetatenie poloneza, cat si germana si este titular incontestabil in echipa nationala a Poloniei. In cele doua sezoane si jumatate petrecute in Ghencea, fundasul polonez a adunat 65 partide si 12 goluri in Liga 1, 5 meciuri in Cupa Romaniei, 2 partide si un gol in Super Cupa Romaniei, 18 partide in UEFA Champions League, precum si 11 jocuri in UEFA Europa League. Este dublu campion (2013, 2014) si Super Campion al Romaniei (2013) cu Steaua.
 
Lucian Iulian Sanmartean este un mijlocas nascut pe 13 martie 1980, la Bistrita, care si-a inceput cariera la echipa locala, Gloria. Dupa cinci ani petrecuti in Ardeal, acesta a semnat, in 2003, cu Panathinaikos Atena, unde a petrecut patru ani, dar nu a reusit sa evolueze foarte mult, din cauza problemelor medicale. A urmat un sezon petrecut in Olanda, la FC Utrecht, pentru ca, in 2009, sa revina la Bistrita, pentru care a jucat in 26 de meciuri si a inscris un gol. In 2010 a semnat cu FC Vaslui, echipa pentru care a adunat, pana in prezent, 121 de partide si 11 goluri, fiind unul dintre jucatorii exponentiali ai echipei din Moldova. Pe 10 februarie 2014 a facut, dupa mai multe incercari de-a lungul anilor, pasul catre Steaua, echipa alaturi de care a cucerit un titlu de campion in vara lui 2014. Pana in prezent, si-a trecut in palmares si Cupa Ligii Romaniei (2000), cu Bistrita, precum si titlul de campion (2004) si Cupa Greciei (2004) cu Panathinaikos. Pentru Steaua, a adunat 26 de meciuri si 5 goluri in Liga 1, 4 meciuri in Cupa Romaniei, una in Cupa Ligii, 5 in preliminariile UEFA Champions League si 6 partide si un gol in UEFA Europa League.”

STEAUA. Oficialii “roş-albaştrilor” au ajuns la un acord cu Al Ittihad, echipă antrenată de Victor Piţurcă. Fostul selecţioner al României declarase că nu sînt dispuşi să plătească “roş-albaştrilor” vreo sumă pentru cei doi, dar lucrurile s-au schimbat. Lukasz Szukala şi Lucian Sănmărtean vor pleca din această iarnă la arabi, conform gsp.ro.

STEAUA. Arabii vor achita 1 milion de euro pentru cedarea celor doi încă din această iarnă, deşi Steaua ceruse iniţial 1,5 milioane de euro pentru a se concretiza aceste transferuri.  Cei doi fotbalişti vor cîştiga o avere în Emiratele Arabe, 1,5 milioane de euro pe an pentru Lukasz Szukala, şi 1 milion de euro pentru Lucian Sănmărtean.

Preşedintele Italiei a demisionat miercuri dimineaţă

Tags: