Fotbal international

Conflict la ultimul antrenament al lui Bayern Munchen! Lewandowski şi Coman s-au bătut sub ochii antrenorului

11.04.2019 | 20:15
Conflict la ultimul antrenament al lui Bayern Munchen Lewandowski si Coman sau batut sub ochii antrenorului
ADVERTISEMENT

Ultimul antrenament al lui Bayern Munchen a fost umbrit de un conflict între Robert Lewandowski şi Kingsley Coman. Cei doi fotbalişti s-au luat la bătaie după mai multe contre verbale şi au fost despărţiţi de colegii lor.

Conflict la ultimul antrenament al lui Bayern Munchen. De la ce a pornit bătaia

Joi, jucătorii lui Bayern Munchen au efectuat un singur antrenament, însă şedinţa de pregătire a fost umbrită de un conflict apărut între Robert Lewandowski şi Kingsley Coman. Totul s-a petrecut sub ochii lui Niko Kovac, antrenorul echipei bavareze, în timp ce fotbaliştii exersau fazele fixe.

ADVERTISEMENT

Cei doi fotbalişti s-au şicanat pe durata antrenamentului, iar totul a generat într-un adevărat scandal. Conform presei din Germania, Robert Lewandowski şi Kingsley Coman s-au luat la bătaie şi au fost cu greu despărţiţi de Niklas Sule și Jerome Boateng. Jurnaliştii de la Bild susţin că polonezul l-a ironizat de mai multe pe fotbalistul de 22 de ani, iar acesta a rispostat, administrându-i câţiva pumni.

Conflict la ultimul antrenament al lui Bayern Munchen
Conflict la ultimul antrenament al lui Bayern Munchen

Ce decizie a luat Niko Kovac după conflictul de la antrenament

După ce Robert Lewandowski şi Kingsley Coman au fost despărţiţi şi s-au liniştit, Niko Kovac şi-a intrat în rol. Antrenorul bavarezilor i-a trimis pe cei doi fotbalişti la vestiare, ca mai apoi să-i cheme pentru ultimele minute din sesiunea de antrenament.

ADVERTISEMENT

Vestiarul lui Bayern Munchen este un butoi cu pulbere, iar jucătorii au criticat în dese rânduri tactica aleasă de Niko Kovac. “În primul meci nu am riscat deloc în ofensivă, nu am încercat deloc să atacăm și să marcăm și nu înțeleg de ce. Și acum s-a întâmplat la fel. Cred că asta a fost problema noastră. Nu am avut ocazii și nu am atacat”, a declarat Robert Lewandowski după ce Bayern Munchen a fost eliminată de Liverpool.