Sport

Conor McGregor a fost arestat! Irlandezul s-a certat cu un fan și e acuzat de jaf

12.03.2019 | 09:30
Conor McGregor a fost arestat Irlandezul sa certat cu un fan si e acuzat de jaf
ADVERTISEMENT

Irlandezul Conor McGregor a fost arestat! Celebrul campion din UFC a ajuns după gratii, luni seara, la Miami după ce s-a certat serios cu un fan de-al lui. Astfel, conform primelor informații publicate de ziariștii din Statele Unite ale Americii, McGregor s-ar fi aflat în centrul unui jaf pe care, culmea, chiar el l-a început. Întreaga scenă a pornit după ce irlandezul a ieșit dintr-un club, acolo unde a petrecut alături de mai mulți prieteni.

Conor McGregor a fost arestat!

La ieșire, Conor McGregor a fost rugat de un fan să facă o poză împreună. Acesta a fost momentul în care irlandezul a luat-o razna. Luptătorul a reacționat agresiv și, conform Poliției din Miami, i-ar fi luat telefonul din mână fanului. Mai mult de atât, McGregor nu s-a oprit aici și i-a zdrobit telefonul persoanei de asfalt. Aparatul valora aproximativ 1000$, însă pentru irlandez lucrul acesta nu a contat și a plecat de la locul faptei. A fost reținut ulterior de poliție după ce fanul a depus o plângere.

ADVERTISEMENT

Ajuns în arest, McGregor a fost acuzat de jaf. Nu pică prea bine scandalul în care este implicat McGregor. Irlandezul se pregătea să revină în circuit pe 6 aprilie 2019 după ce i se termina suspendarea de 6 luni de zile primită în urma mega conflictului de la finalul meciului cu rusul Khabib Nurmagomedov. De remarcat că McGregor nu este la prima abatere și e considerat de Poliția americană drept recidvist: în 2018, a fost arestat după ce a atacat un autocar în care se aflau mai mulți luptători înaintea unui gale UFC din Brooklyn. În cele din urmă, McGregor a fost eliberat după ce a plătit cauțiunea de 12.500 de dolari.

Conor McGregor a fost arestat! McGregor
Conor McGregor, la puține momente după înfrângerea cu Mayweather

Scandal uriaș și cu rusul Khabib

Bătaia cu staff-ul lui Khabib a avut urmări grave pentru amândoi luptătorii. Astfel, la trei luni și jumătate de la meci, conducerea UFC i-a suspendat, dar și amendat pe Khabib Nurmagomedov și Conor McGregor. Rusul va sta nouă luni și a fost nevoit să plătească 500.000 de dolari. Irlandezul a scăpat ceva mai ieftin – pe lângă cele 6 luni în care e OUT din circuit, a dat doar 50.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Culmea, decizia luată de șefii UFC l-a înfuriat la culme pe lupătorul rus. Khabib nu a ezitat o clipă și ripostat pe contul de Twitter precizând că totul este o decizie politică. ”Nu cred că sunt măsurile corecte. Khabib e amendat cu 500.000 de dolari, iar McGregor cu 50.000? Cred că este o decizie foarte proastă”, a declarat și Ali Abdelaziz, managerul lui Nurmagomedov.

  • 18 victorii prin knock out are Conor McGregor în circuitul profesionist