Fotbal international

Conor McGregor a fost fotbalist înainte să ajungă vedetă în UFC! “Era cel mai bun marcator al echipei”

25.11.2018 | 20:58
Conor McGregor a fost fotbalist inainte sa ajunga vedeta in UFC Era cel mai bun marcator al echipei
ADVERTISEMENT

Conor McGregor a fost fotbalist înainte să ajungă vedetă în UFC şi să facă o avere la luptele în “cuşcă”. Irlandezul este unul dintre cei mai buni luptători din istorie, iar numele acestuia a ajuns să fie cunoscut în întreaga lume după ce s-a luptat cu Floyd Mayweather.

În copilărie, Conor McGregor a practicat fotbalul la Lourdes Celtic Football Club. Chiar dacă a trecut în sala de box, irlandezul a continuat să joace în ligile inferioare până în momentul în care a decis să se concentreze pe cariera din UFC. Luptătorul a evoluat în United Churches League şi Leinster Football League, competiţii pentru echipele de amatori din Irlanda. Pentru aproape trei ani, Conor McGregor a jucat pentru Slievenamon United şi Yellowstone Celtic, iar unul dintre foştii antrenori a avut cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Conor McGregor a fost fotbalist înainte să ajungă vedetă în UFC! “Juca atacant”

Conor McGregor a fost fotbalist înainte să ajungă vedetă în UFC, iar Robbie Beakhurst, fostul antrenor al irlandezului, şi-a adus aminte de perioada în care luptătorul evolua în tricoul lui Slievenamon United. “A jucat pentru mine la Slievenamon United, când echipa era în UCFL. Era atacant şi a fost cel mai bun marcator al echipei în fiecare an. Când am plecat la Yellowstone Celtic l-am adus cu mine şi a devenit din nou cel mai bun marcator al echipei. Îl auzeai pe teren cum le spunea colegilor: ‘Dă-mi mingea şi o să fac eu totul’. Mai avea şi intrări dure, dar nu întrecea măsura. Când a început să participe în MMA nu a mai putut să joace, chiar dacă îi permiteam să nu vină la unele antrenamente”, a declarat Robbie Beakhurst.

La Yellowstone Celtic, Conor McGregor a fost antrenat şi de David Glennon, care şi-a amintit finalul carierei în fotbal pentru luptătorul UFC. “Era clar că este mai interesat de MMA, dar era unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, mai ales din punct de vedere al fizicului. În primul an a fost alături de noi, dar după mergea la antrenamentele de MMA. La un moment dat ne-a spus că nu poate să mai joace, nu poate să fie în două locuri”, a precizat David Glennon.

ADVERTISEMENT
Conor McGregor a fost fotbalist înainte să ajungă vedetă în UFC. Foştii antrenori l-au lăudat
Conor McGregor a fost fotbalist înainte să ajungă vedetă în UFC. Foştii antrenori l-au lăudat