Sport

Conor McGregor, provocarea începutului de an! ”Cu el vreau să lupt! Vă rog să aranjaţi meciul”

08.01.2019 | 09:55
Conor McGregor provocarea inceputului de an Cu el vreau sa lupt Va rog sa aranjati meciul

Provocarea începutului de an în lumea luptelor vine de la irlandezul Conor McGregor! După ce a pierdut fără drept de apel ultimele bătălii în care a fost implicat, atât cu Mayweather, cât și cu rusul Khabib, McGregor vrea acum un meci de arte marțiale mixte cu japonezul Tenshin Nasukawa. 140 de secunde a rezistat niponul în ring împotriva campionului mondial, Floyd Mayweather, omul care până în acest moment nu a fost învins.

“Vreau să merg la Tokyo să îl înfrunt pe Tenshin Nasukawa la un meci demonstrativ. Vă rog aranjaţi acest meci”, a anunţat Conor McGregor. Cu zece ani mai în vârstă decât posibilul său adversar, irlandezul speră la o rețetă financiară uriașă în urma luptei. De altfel, Mayweather a încasat nu mai puțin de 9 milioane de dolari ca să-l bată pe Nasukawa. A ieșit rău de tot pentru japonez – membrii echipei sale au aruncat prosopul destul de repede după ce au văzut diferența uriașă de valoare între cei doi luptători.

Conor McGregor, provocarea începutului de an! Connor in lift
Conor McGregor a pierdut ultimele două lupte în care a fost implicat

Conor McGregor, provocarea începutului de an!

De remarcat că Nasukawa a fost învins de Floyd Mayweather, într-un meci demonstrativ de box, în timp ce irlandezul McGregor își dorește să joace după regulile și sportul în care niponul a scris istorie. În trecut, Floyd Mayweather a luptat şi a câştigat meciul disputat cu irlandezul Connor McGregor, de asemenea după regulile boxului profesionist. Nu e singura luptă în care ar putea să fie implicat McGregor în 2019. Dana White, șeful UFC își dorește

„Cred că mulți oameni își doresc să vadă această luptă. Trebuie să vedem cum se vor așeza toate lucrurile. Este evident faptul că încă nu am ajuns în fața Comisiei Sportive a statului Nevada. Se va întâmpla și atunci când o vom face vom vedea cum se va rezolva și lupta. Cred că poate avea loc în acest an. Evident că trebuie să vedem și cât de mari vor fi suspendările, dar atât timp cât toate merg bine, această luptă va avea loc”, a declarat Dana White.

  • 21 de victorii are Conor McGregor în artele marțiale mixte