Sporturi

Când revine Conor McGregor în ring! Președintele UFC a făcut anunțul

28.07.2019 | 16:16
Când revine Conor McGregor în ring! Președintele UFC a făcut anunțul
Conor McGregor înainte de luptă la proba cântarului oficial.

Conor McGregor, poate reveni în UFC la începutul anului viitor. Anunțul a fost făcut de către președintele UFC, Dana White. Ultimul meci al lui Conor datează din octombrie anul trecut, când a fost învins de către Khabib Nurmagomedov, în gala UFC 229 ce a avut loc în Las Vegas.

Conor McGregor iși anunțase retragerea!

Luptătorul născut în Irlanda a luat prin surprindere pe toată lumea când şi-a anunțat retragerea din activitate, în luna martie a acestui an. Conor McGregor are fani în toate colțurile lumii și se bucură de o popularitate imensă în circuitul UFC.

Conor McGregor se antrenează la clubul Straight Blast Gym. Debutul său în UFC, a avut loc în 2013, iar prima înfrângere a avut loc în 2016 împotriva lui Nathan Diaz. Irlandezul preferă lupta în picioare, fiind un luptător agresiv, care a reușit mai multe knockout-uri spectaculoase în luptele sale.

Conor Mcgregor deține un brand de băuturi alcoolice.
Conor McGregor revine în UFC! Președintele UFC a făcut anunțul. Sursă Foto: Sportpictures.eu

 

Un eveniment global: Lupta cu Floyd Maywheather

Unul dintre cele mai importante evenimente sportive din ultimi ani a fost meciul dintre Conor McGregor și Floyd Maywheather, disputat în Statele Unite ale Americii. A fost o înfruntare inedită, deoarece irlandezul nu a evoluat niciodată până atunci într-un meci de box profesionist. De cealaltă parte, Floyd Maywheather a reușit să ajungă la 50 de victorii în carieră, din tot atâtea meciuri disputate. Meciul s-a bucurat de un mare interes din partea publicului, fiind urmărit de iubitori ai sportului din întreaga lume.

Conor McGregor a lansat în 2018 Proper No. Twelve Irish Whiskey, în Irlanda şi în Statele Unite ale Americii. Vânzările produsului au fost atât de ridicate, încât în magazinele din Irlanda clienţii puteau cumpăra numai 2 sticle la fiecare vizită în magazin. McGregor a confirmat la sfârşitul anului trecut că doreşte să extindă distribuţia produsului şi în țări precum Australia, Rusia, Canada, Anglia sau Noua Zeelandă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri