Sport

Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov, suspedați pe termen nelimitat de UFC! Ce decizie e aşteptată în decembrie

24.10.2018 | 21:09
Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov au fost suspedați pe termen nelimitat de UFC

UFC i-a suspendat pe Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov pe termen neliminat. Cei doi nu vor mai putea lupta în această competiție până la o decizie definitivă. Sancțiunea dată inițial de suspendare pentru 10 zile a expirat, iar UFC a prelungit penalizarea. Cei doi rămân în stare de suspendare. O nouă întâlnire a celor care decid în UFC este programată pentru luna decembrie, când se va stabili dacă cei doi vor primi suspendare pe viață din competiție.

Decizia de suspendare vine după ce la finalul luptei UFC 229, cei din echipa lui Khabib Nurmagomedov au intrat în cușcă și au încercat să îl bată pe Conor McGregor. Echipa irlandezului a ripostat și s-a ajuns la o bătaie generală în sala din Paradise, Nevada. Cei din UFC i-au suspendat și pe Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov. Luptătorul din Daghestan are circumstanțe agravante, pentru că el a dat startul incidentelor sărind din cușcă și provocându-i pe cei din echipa lui McGregor.

Conor McGregor și Khabib au fost suspendați, dar au pierdut și bani

Pe lângă suspendarea primită, Khabib a fost taxat și financiar. Comisia atletică a statului Nevada i-a reținut rusului 2 milioane de dolari din suma pe care trebuia s-o încaseze pentru lupta cu McGregor. Khabib amenință că pleacă din UFC, dacă nu primește banii. Luptătorul din Daghestan are deja o ofertă de a trece la wrestling, dar mai ales o propunere pentru un meci de box cu adevărat tare. Cel cu care ar trebui să lupte Khabib ar fi nimeni altul decât Floyd Maywather, campionul retras neînvins cu un palamares imaculat, 50 de victorii în 50 de meciuri, la box profesionist.

Până la o decizie definitivă din partea UFC, Khabib a negat că ar avea de gând să treacă la box. “Khabib este sub contract cu UFC. N-am vorbit cu nimeni din echipa lui Mayweather.” au spus la audierile din Nevada avocații rusului.

  • 200 de milioane de dolari ar fi suma minimă ce s-ar realiza la o eventuală partidă de box între Khabib Nurmagomedov și Floyd Mayweather