Sport

Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov, meciul anului 2019! Revanşa aşteptată de toată lumea. Anunţ oficial

03.01.2019 | 13:46
Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov meciul anului 2019 Revansa asteptata de toata lumea Anunt oficial

Pentru Dana White, șeful UFC, lucrurile sunt cât se poate de clare. Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov reprezintă meciul anului 2019! White merge pe ideea că între cei doi va avea loc mai mult ca sigur o revanșă, după ce rusul l-a demolat pe irlandez anul trecut, în luna octombrie.

„Cred că mulți oameni își doresc să vadă această luptă. Trebuie să vedem cum se vor așeza toate lucrurile. Este evident faptul că încă nu am ajuns în fața Comisiei Sportive a statului Nevada. Se va întâmpla și atunci când o vom face vom vedea cum se va rezolva și lupta. Cred că poate avea loc în acest an. Evident că trebuie să vedem și cât de mari vor fi suspendările, dar atât timp cât toate merg bine, această luptă va avea loc”, a declarat Dana White, președintele UFC care consideră că o rețetă perfectă ar fi cea în care suspendările vor fi date din momentul în care s-a încheiat lupta, în așa fel încât acestea să expire în curând.

Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov, meciul anului 2019! Connor și Khabib
Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov ar putea lupta după ce își vor afla suspendările în urma meciului direct

Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov, meciul anului 2019!

De data aceasta rusul va face jocurile. Câștigător în fața lui McGregor,  Khabib Nurmagomedov a stabilit deja preţul revanşei. Inițial, irlandezul, dornic de revanșă le-a oferit 15 milioane de euro celor din staff-ul rusului pentru o nouă luptă, însă aceștia nici n-au vrut să audă. Tatăl lui Khabib a solicitat dublu după ce fiul său l-a învins în runda a patra pe irlandez.  “Ne-au oferit 15 milioane de dolari, dar noi vrem 30. Sunt băieți care merită să lupte cu Khabib și trebuie să-i respectăm și pe Dustin Poirier, și pe Tony Ferguson. Ferguson merită această luptă”, a declarat Abdulmanap Nurmagomedov.

De remarcat că în gala UFC 229, cea în care rusul Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Connor McGregor, acesta a câştigat numai două milioane de dolari. Banii au reprezentat în acel moment cea mai mare bursă din cariera rusului. Nu la fel au stat lucrurile în cazul irlandezului. “E o afacere-record foarte gustoasă. Cu Mayweather am strâns o sumă cu 9 cifre, dar acum suntem pe aproape. E una bună, de 8 cifre, cam la jumătate”, a declarat McGregor despre prima luptă cu  Khabib Nurmagomedov

  • 4 runde a rezistat Connor McGregor în lupta cu Khabib Nurmagomedov