Fotbal intern

Consecințe nebănuite ale crizei de la Dinamo: “Îmi spune fata acasă: ‘Tati, sunteți praf’!”

22.08.2019 | 21:03
Consecințe nebănuite ale crizei de la Dinamo: "Îmi spune fata acasa 'Tati sunteți praf'!"

Ionel Dănciulescu a vorbit despre cum gestionează în familie perioada grea cu care se confruntă Dinamo, club la care este team manager. Danciu spune că îi este greu să vadă echipa la care a cunoscut performanța fotbalistică pe ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, ba mai mult, fiica sa Diana îl ironizează după fiecare înfrângere suferită de club.

Consecințele crizei de la Dinamo pentru Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu a povestit cum decurge un dialog între el și fiica sa de 20 ani, Diana, care nu ratează niciun moment să-l ironizeze pentru situația de la Dinamo, care se află pe ultimul loc în clasamentul Casa Pariurilor Liga 1, cu 5 înfrângeri după 6 etape. Dănciulescu recunoaște că este apăsat de criza de la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Fiica mea nu mai e atât de pasionată de fotbal, dar mai îmi spune din când în când diverse lucruri. După fiecare înfrângere îmi zice ‘Tati, sunteţi praf!’ Ce să mai zic când o aud şi pe ea?! Nu joc eu, e adevărat, dar mi-e greu că nu pot să fac şi eu ceva să scot echipa din pasa asta proastă“, a spus Dănciulescu la Digisport.

Diana, fiica lui Ionel Dănciulescu
Diana, fiica lui Ionel Dănciulescu

Diana și Ionel Dănciulescu, împreună la salonul de tatuaje

Diana Dănciulescu, în vârstă de 20, este studentă la Facultatea de Medicină Veterinară. Diana și tatăl său s-au tatuat în același timp în primăvara anului. Danciu și-a imprimat pe piele un model reprezentând un copil îmbrăcat cu un tricoul alb-roșu cu numărul 25, același cu care fostul atacant a scris istorie la Dinamo. În timp ce fiica sa a optat pentru un cameleon și o floare. Înainte de acest moment, team managerul “câinilor” și-a tatuat pe antrebațul drept chipul Dianei, sub care a notat data de naștere a tinerei.

Dinamo, club la care Dănciulescu este oficial traversează una dintre cele mai negre perioade din istorie. Clubul alb-roșu se află pe locul 14 în Casa Pariurilor Liga 1, după 6 etape în care a înregistrat 5 înfrângeri și o singură victorie, ăn fața nou promovatei Academica Clinceni.

  • 20 de ani are Diana Dănciulescu