Fotbal intern

Constantin Budescu, fericit deşi a fost eliminat: “Stau în Cupă”

21.09.2019 | 23:04
Constantin Budescu fericit desi a fost eliminat Stau in Cupa

Astra Giurgiu și Dinamo au oferit un meci spectaculos în cadrul etapei a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1. Gazdele s-au impus cu 3-2, după ce au revenit de la 0-1 pe tabelă. Eroul pozitiv și negativ al giurgiuvenilor a fost Constantin Budescu, un jucător care și-a recăpătat pofta de gol, reușind o dublă. În final, ”Budi” a văzut și cartonașul roșu.

Constantin Budescu, fericit după ce a fost eliminat în Astra – Dinamo 3-2: “E bine că stau în Cupă”

Constantin Budescu a marcat din nou în Casa Pariurilor Liga 1 după o pauză de mai bine de un an. După succesul cu Dinamo, cel mai bun jucător al Astrei a declarat că victoria de sâmbătă e una foarte importantă în perspectiva luptei pentru Play-off:

”Mă bucur că am marcat, dar importente sunt cele trei puncte. Au fost puncte muncite. Cred că a fost azi un meci frumos pentru toată lumea. Era important să câștigăm pentru că etapa trecută am pierdut două puncte”.

În ceea ce privește cartonașul roșu, Budescu e fericit, întrucât va sta în Cupă și va reveni în campionat: ”Din păcate am reușit să iau și primul roșu, nu știu dacă am mai avut roșu. Am văzut că a bătut acea lovitură liberă și m-am dus să fac pressing, dar Nistor a luat mingea în mână și a bătut în mine. Am aflat acum că e mai bine pentru că stau în Cupă și revin în campionat”.

 Budescu, gol în campionat după o pauză de 17 luni
Budescu, gol în campionat după o pauză de 17 luni. Sursa foto: sportpictures.eu

 Budescu, gol în campionat după o pauză de 17 luni

Constantin Budescu a marcat cu Dinamo, în minutul 49, primul gol în Casa Pariurilor Liga 1 după o pauză de 17 luni. Ultimul gol al mijlocașului de 30 de ani în întrecerea internă s-a consemnat pe 21 aprilie 2018, într-un Viitorul – FCSB 2-2. Între timp, Budescu a plecat în Arabia Saudită, la Al Shabab, unde a evoluat în perioada iulie 2018 – mai 2019.

  • 75 de goluri a marcat Budescu pentru Astra în toate competițiile în perioada 2011-2019