News

Construcţia secretă găsită de anchetatori în casa lui Gheorghe Dincă! Nimeni nu a ştiut de ea

03.08.2019 | 15:56
Constructia secreta gasita de anchetatori in casa lui Gheorghe Dinca Nimeni nu a stiut de ea
O nouă descoperire incredibilă în casa lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: stirileprotv.ro

Ies la iveală noi dezvăluiri în cazul crimelor înfiorătoare din Caracal, unde două tinere de 15, respectiv 18 ani au fost sechestrate, violate și ucise de Gheorghe Dincă. Chiar dacă IML a confirmat că oasele descoperite la locuința fostului mecanic auto îi aparțin Alexandrei, una dintre victime, anchetatorii continuă cercetările și în cursul acestei zile. Mai mult decât atât, cea mai recentă descoperire a oamenilor legii este de-a dreptul cutremurătoare.

Ce construcție secretă ascundea criminalul în Casa Groazei

Potrivit unor surse apropiate anchetei acestui caz înfiorător, citate de Mediafax, în casa în care criminalul și-a dus la bun sfârșit planurile macabre, a fost descoperit un subsol secret, construcție a cărei arhitectură pare destul de complicată. Nu este cunoscut pentru moment cărui scop anumea servea locul pe care Gheorghe Dincă a încercat să îl păstreze ascuns de ochii oricărui curios, însă cercetările vor continua, până când toate aceste aspecte vor fi lămurite.

Chestionați pe marginea acestui subiect, vecinii susțin că nu știau de existența unui astfel de subsol în casa bărbatului. „Nu ştiu, pentru că nu ştiu casa lui, cum arată înauntru. Nu mă întrebaţi ce are în curte”, a declarat o femeie pentru sursa citată.

Alexandru Cumpănașu cere o contraexpertiză a oaselor din casa lui Ghoerghe Dincă. Sursa foto: ziuadeiasi.ro
Alexandru Cumpănașu cere o contraexpertiză a oaselor din casa lui Ghoerghe Dincă. Sursa foto: ziuadeiasi.ro

 Cumpănașu refuză să creadă că Alexandra este moartă

În altă ordine de idei, rezultatul testelor ADN conform cărora oasele descoperite în locuința lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu nu îl convinge pe unchiul tinerei că aceasta a fost ucisă. În plus, Alexandru Cumpănașu a anunțat deja că familia va solicita în cel mai scurt timp o contraexpertiză internațională.

Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie. Voi ruga pe varul meu sa facem o expertiza internationala a ramasitelor din acel „butoi”. Nu pot contesta rational rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hartiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza. Inelul si lantisorul de ARGINT au fost gasite netopite!!!!!!. Tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura uriașă. Cand varul meu le-a identificat acestea erau doar „afumate” dar întregi”, a scris acesta pe contul personal de Facebook.