Fotbal international

Continuă problemele la Sporting. Noul antrenor va fi demis la doar 8 zile de la instalare

27.06.2018 | 08:12
Continua problemele la Sporting Noul antrenor va fi demis la doar 8 zile de la instalare

Problemele se țin lanț la Sporting Lisabona! După ce președintele clubului a fost demis și 9 jucători au anunțat că pleacă de la echipă, noul antrenor va fi demis la doar 8 zile după ce a fost instalat în funcție.

Sinisa Mihajlovic a fost mâna dreaptă a lui Roberto Mancini în perioada în care acesta o antrena pe Inter. Săptămâna trecută a fost adus la Sporting Lisabona și a semnat un contract pe o perioadă de 3 ani. Din păcate, croatul de 49 de ani a ajuns la clubul portughez într-o perioadă foarte tulbure, în care haosul este la ordinea zilei.

Președintele lui Sporting, Bruno de Carvalho, a fost demis din funcție după ce majoritatea membrilor plătitori ai clubului au votat acest lucru. 71% din cei 15.000 de membri nu l-au mai vrut la conducerea lui Sporting, iar situația se răsfrânge și asupra noului antrenor, care a fost adus la echipă chiar de către Carvalho.

Antrenorul lui Sporting va fi demis, după 8 zile de la instalarea în funcție

Jurnaliștii de la AS scriu că Mihajlovic va fi demis de comitetul director condus de Sousa Cintra, la doar 8 zile după ce a fost numit în funcția de antrenor. La Sporting ar fi urmat să primească aproape 2 milioane  de euro pe an, dar presa spaniolă anunță că Mihajlovic încă s-ar afla în perioada de probă de 15 zile. În aceste condiții, viitorul nu sună deloc bine pentru Sporting, mai ales că 9 jucători au decis să plece de la club, după ce echipa a fost atacată de ultrași la un antrenament.