Sporturi

Continuă problemele pentru Caroline Wozniacki! Daneza s-a retras şi de la Dubai

18.02.2019 | 18:30
Continua problemele pentru Caroline Wozniacki Daneza sa retras si de la Dubai

Caroline Wozniacki s-a retras de la Dubai invocând noi probleme medicale. Caroline Wozniacki, locul 14 WTA, are noi probleme de sănătate şi este obligată să declare forfait la un alt turneu din circuitul WTA. Daneza abandonase şi la competiţia de săptămâna trecută, Doha. Ea a ajuns în capitala Qatarului, dar la scurt timp a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri.

“Sunt bolnavă, iar povestea este scurtă. Nu mă simt bine după ce am avut temperatură. Mă pun în pat și mă odihnesc. Cu siguranță e frustrant. Eram aici de câteva zile și m-am antrenat foarte bine, însă am simțit că nu voi fi bine încă de aseară, iar astăzi nu m-am simțit bine deloc. Uneori trebuie să iei astfel de decizii”, spunea Wozniacki în urmă cu o săptămână.

Caroline Wozniacki a abandonat la turneul din Dubai

Lucrurile nu s-au îmbunătăţit pentru ea, iar luni, când ar fi trebuit să joace împotriva Stefaniei Voegele în primul tur, daneza a anunţat că se retrage. Decizia a fost confirmată de către site-ul oficial al WTA, printr-o postare pe pagina de Twitter: ”Caroline Wozniacki s-a retras din cauza unui virus. Ea va fi înlocuită de Polona Hercog”. Mai apoi, sportiva din Danemarca a făcut câteva clarificări pe marginea deciziei luate: ”Sistemul meu imunitar nu funcţionează prea bine în acest moment”.

De altfel, tatăl ei, Piotr Wozniacki, a declarat că fiica lui s-ar putea retrage din circuit în scurt timp, totul din cauza problemelor medicale. “Ştiam că există riscul să nu poată participa la Jocurile Olimpice, dar pe de altă parte nu ştim cum va decurge acest sezon. Nu ştim cât timp va mai putea să joace tenis. Suntem într-o nouă situaţie, după ce a fost diagnosticată cu acea boală anul trecut. Pentru moment suntem bucuroşi când se trezeşte şi se poate antrena în acea zi”, a spus Piotr Wozniacki pentru Sport.pl.

Tags: