Fotbal intern

Continuă veștile proaste pentru Contra. După Benzar și Marin, nu va conta nici pe Mitriță

20.11.2018 | 15:02
Continua vestile proaste pentru Contra Dupa Benzar si Marin nu va conta nici pe Mitrita

Selecționerul Cosmin Contra are parte numai de vești proaste înaintea jocului cu Muntenegru, ultimul din acest an în Liga Națiunilor. Contra nu va putea conta pe trei jucători pentru acest meci.

Romario Benzar s-a accidentat înainte de a decola spre Podgorica, în timp ce Răzvan Marin a suferit o entorsă la primul antrenament efectuat în Muntenegru.

După Benzar și Marin, Contra nu va conta nici pe Mitriță

În dimineața meciului, selecționerul a primit o altă confirmarea pe care nu și-ar fi dorit-o: accidentarea suferită de Mitriță înaintea meciului cu Lituania este ceva mai serioasă decât se credea inițial, iar fotbalistul Craiovei nu poate evolua nici cu Muntenegru.

Sunt trei pierderi importante pentru selecționer, dacă ne gândim că primul a evoluat cu Lituania, Marin a devenit om de bază la mijloc în 2018, iar Mitriță a jucat în deplasarea cu Serbia și era în planurile lui Contra și pentru acest joc datorită calităților sale tehnice și fizice.

Mitriță voia să-i dedice primul gol lui Ilie Balaci

Atacantul Craiovei ratează astfel o nouă șansă de a marca primul său gol la echipa națională. Cu șase selecții, toate în 2018, Alex Mitriță a dezvăluit într-un interviu recent că dorește să-i dedice primul gol pentru România lui Ilie Balaci, trecut în neființă în urmă cu o lună.

Jucătorul a avut performanțe importante de când a revenit în România, la Craiova. A contribuit la primul trofeu din ultimii 25 de ani cucerit de club și în acest moment are 26 de goluri înscrise în 56 de meciuri oficiale.

În absența lui Mitriță, Contra va evolua în atac cu Chipciu, Stanciu și Maxim, aflați în spatele unicului vârf George Țucudean. Chipciu și Stanciu au avut o evoluție foarte bună cu Lituania la Ploiești, în timp ce Maxim a impresionat în disputa cu lituanienii din deplasare, când datorită lui România a plecat cu trei puncte.