Prima LOVITURĂ a lui Contra la Getafe! Pe cine a transferat

UPDATE 15:40 / Cosmin Contra a oferit primul interviu după semnarea contractului. "O să-mi fie dor de cei de la Petrolul, de lumea de acolo. Fără ei nu aş fi putut ajunge la Getafe, aşa că...
11.03.2014 | 15:07
Prima LOVITURA a lui Contra la Getafe Pe cine a transferat

UPDATE 15:40 / Cosmin Contra a oferit primul interviu după semnarea contractului. “O să-mi fie dor de cei de la Petrolul, de lumea de acolo. Fără ei nu aş fi putut ajunge la Getafe, aşa că trebuie să le mulţumesc din suflet, tuturor, de la staff şi pînă la cei din conducere, au dat totul pentru echipă. Vin într-un moment destul de greu al echipei, aveam o echipă bună, am foarte puţine zile ca să mă pun la punct.

Pot să le dau băieţilor încrederea. Voi încerca să îi motivez, să dea totul pentru echipă. Cu atitudine putem scoate echipa de acolo. Sînt la început de carieră, trebuie să învăţ din greşeli, poate arbitrajul mă face să fiu mai vulcanic. Vrea mereu să le transmit băieţilor intensitate, poate de-asta sînt uneori mai vulcanic. Încercăm să cîştigăm toate meciurile de pe teren propriu”, a declarat Guriţă.

UPDATE / Cosmin Contra deja a făcut primul transfer la Getafe. Un super-portar de la Benfica vine la noua echipă a lui Guriţă. Julio Cesar Jacobi a jucat ultima oară la Granada, fiind împrumutat de la gruparea portugheză.

Lisboa Benfica x Marselha Liga Europa

Contra a efectuat primul antrenament cu Getafe şi a fost prezentat de preşedintele clubului într-o conferinţă de presă.

CONTRA 1CONTRA 2 CONTRA 3 CONTRA 4

Angel Torres Sanchez a declarat că avea o înţelegere cu Cosmin Contra şi că ”Guriţă” ar fi trebuit să vină la Getafe cînd îi expira contractul cu Petrolul. Situaţia proastă a lui Getafe, care este în pericol să retrogradeze, i-a obligat pe oficialii clubului spaniol să grăbească lucrurile: “Aveam un acord cu Cosmin Contra de ceva vreme şi urma ca după ce îşi termină contractul în România să vină să antreneze Getafe. A trebuit să grăbim lucrurile din cauza rezultatelor slabe. Eu am încredere în Cosmin. Începînd de vineri sper să începem să cîştigăm meciuri”, a spus preşedintele lui Getafe.

www.fanatik.ro

 

Foto: CHEMA DIAZ /as.com

Guriţă a luat şi el cuvîntul la conferinţa de presă: ”A fost visul meu să antrenez în Primera, iar pentru mine va fi mult mai uşor că sînt aici, la Getafe, o echipă la care cunosc pînă şi omul care are grijă de gazon. Vreau vineri să umplem stadionul, fac un apel la suporteri. Eu le promit că vor vedea o echipă ambiţioasă, care în orice moment va fi gata să dea totul pe gazon. Vineri vom cîştiga cu siguranţă şi cu toţii vom vedea o altă echipă!”, a declarat Contra, anunţă presa din Spania.

contra presedinte

sursa foto: actualis.es

Ciprian Marica a scris un mesaj de susţinere pentru Cosmin Contra cînd a aflat că tehnicianul român o va antrena pe Getafe. Mai mult de atît, internaţionalul român este mîndru că va fi antrenat de Contra la Getafe.“Astăzi ne-am despărţit de antrenorul Luis Garcia Plaza. Ţin să vă mulţumesc şi aici, Mister, pentru colaborare, pentru încrederea acordată. Astăzi, va fi prezentat la sala de conferinţe a stadionului Coliseum Alfonso Perez viitorul antrenor al lui Getafe, Cosmin Contra. Este o mare mîndrie pentru mine, ca român, că un tehnician din ţara mea va lucra la acest nivel. Contra are doar 3 înfrîngeri în cariera de antrenor şi sper din tot sufletul ca bilanţul lui la Getafe să fie la fel de bun. Va găsi aici un grup foarte bun, fotbalişti valoroşi şi sper ca împreună, toţi cei implicaţi, vom readuce echipa în top. Aupa Geta!”, a scris Marica pe pagina sa de Facebook.