Fotbal intern

Contra, nemulțumit după Serbia – România 2-2! “Mi-aș fi dorit să am 4 puncte după primele două jocuri”

11.09.2018 | 00:32
Contra nemultumit dupa Serbia  Romania 22 Mias fi dorit sa am 4 puncte dupa primele doua jocuri

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale s-a arătat nemulțumit după cea de-a doua partidă din Liga Națiunilor,  Serbia – România încheiată cu scorul de 2-2! Contra recunoaște că meciul cu Muntenegru i-a dat toate calculele peste cap și acum e nevoit să scoată puncte din alte partide. Selecționerul ar fi vrut să câștige primul joc.

“Nu mă mulțumesc cele două egaluri, nu sunt rezultate care să mă mulțumească. Mi-aș fi dorit să am 4 puncte după două meciuri”, a declarat Cosmin Contra la finalul partidei cu Serbia

Contra, nemulțumit după Serbia – România!

Selecționerul a schimbat însă tonul atunci când a fost întrebat strict de rezultatul înregistrat la Belgrad“Sunt mulțumit, cu puțină șansă, a fost un meci cu ocazii de ambele părți, puteam în ultimele 10 minute să ne întoarcem și cu 3 puncte. Îmi felicit jucătorii pentru a doua repriză, pentru cum  au ieșit de la vestiare, pentru atitudine, nu s-au mai speriat de sârbi, am demonstrat că suntem în ascensiune, că jucăm fotbal când trebuie. A fost o lecție jocul cu Muntenegru, noi nu am știut să jucăm împotriva ei. Azi ne-am ridicat la nivelul Serbiei, o echipa printre cele mai puternice în Europa. E important că am revenit de două ori, dă dovadă ca echipa are caracter, că băieții își diresc, asta mă face fericit”, a mai spus Contra.

Vezi cele mai tari imagini din Serbia-România, scor 2-2

Cosmin Contra l-a văzut curajos pe Drăguș la antrenamentul oficial și nu a ezitat. Selecționerul a zis că inițial se gândea la Mitriță, dar o accidentare a acestuia a dat totul peste cap

“Cel mai important meci e primul cu Lituania, apoi ne gândim la Serbia. Lituania e o echipă agresivă, joacă cu 5 fundași, o să fie cam același meci cum l-am avut cu Muntenegru. În principiu mă gândeam la Mitriță, dar la antrenamentul oficial el a simțit ceva pe inghinal, m-am gândit că el mă poate ajuta, dar mi-a fost frică să îl bag, asta m-a făcut să mă gândesc la Drăguș, aveam nevoie de un jucător care să dezechilibreze partea dreapta a Serbiei. L-am văzut că are tupeu în joc și că poate face față. Sunt goluri care puteau fi evitate, tranziția negativă a fost foarte lentă, marcajul în careu a lăsat de dorit. Chiar am analizat acest joc al sârbilor, dar în prima repriză nu am reușit să îi închidem pe benzi. Golul 2 este evitabil pentru că îl lăsăm să se întoarcă și să dea la poartă. Obiectivul nostru e să ne clasăm în prinmele două locuri. Putem să sperăm și la primul loc”, a mai spus Contra.

VEZI CONFERINŢA DE PRESĂ  VIDEO:

2 goluri au marcat tricolorii până acum în Liga Națiunilor