Fotbal intern

Contre între Dinu Gheorghe şi un fost preşedinte al Rapidului

Dinu Gheorghe este actualul preşedinte al formaţiei din Giuleşti, iar acesta a avut un conflict cu Ovidiu Burcă, fostul preşedinte al Rapidului....
31.05.2016 | 08:50
Contre intre Dinu Gheorghe si un fost presedinte al Rapidului

Dinu Gheorghe este actualul preşedinte al formaţiei din Giuleşti, iar acesta a avut un conflict cu Ovidiu Burcă, fostul preşedinte al Rapidului.

Vamă nu a ezitat să-i reproşeze lui Ovidiu Burcă tot ceea ce s-a întîmplat cu Rapid în timpul mandatului său, inclusiv stagiul de pregătire pe care l-au făcut giuleştenii în India.

“Din păcate, am văzut tot felul de oameni care aveam impresia că se pricep. S-au antepronunţat că vom fi depunctaţi. Şi în special Sandu Mircea m-a surprins total neplăcut. Prunea, la fel, care se recomandă un mare specialist în regulamente. Şi Ovidiu Burcă, fostul nostru coleg de la Rapid..El şi-a făcut treaba foarte bine, a încercat să facă din foarte puţin, sau din nimic, a încercat să facă o echipă. Pentru asta nimeni nu poate să-i aducă nici un reproş. Deşi astă iarnă s-a greşit cu turneul din India, dar mă rog…Este un fapt consumat. Bine că s-a promovat”, a spus Dinu Gheorghe.

Ovidiu Burcă nu a ezitat să-i răspundă actualului preşedinte al Rapidului. “Este uşor să spui că s-a greşit cu turneul din India, dar cînd nu ai soluţii şi găseşti o soluţie care nu te costă absolut nimic şi participi la un turneu destul de important…”.

Dinu Gheorghe: “Soluţia asta putea fi în detrimentul promovării, Ovidiu. Nu te supăra!”

Ovidiu Burcă: “Cu ce ar fi putut afecta? Să nu se facă o pregătire bună? Nu înţeleg.”

Dinu Gheorghe:S-a făcut o pregătire bună acolo? Păi eu, din ce informaţii am primit cînd am venit, erau foarte mulţi oameni nemulţumiţi pentru ceea ce s-a întîmplat în pregătirea din India. Că după aceea, din nu ştiu ce motiv v-aţi despărţit. Mă rog, am aflat! Dacă mă întrebai pe mine, îşi spuneam cum să scapi de personajul ăla.”

Ovidiu Burcă: “Faptul că aţi promovat înseamnă ca turneul din India este unul bun. Deci, asta cu India….”

Dinu Gheorghe: “De ce te deranjează?”

Ovidiu Burcă: “Mă deranjează pentru că s-a făcut atîta tam-tam cu acest turneu din India şi mă uit şi la echipe mari care pleacă prin America, Asia…”

Dinu Gheorghe: “Eu nu am nimic să îţi reproşez ţie. Doamne fereşte! Deşi ar trebui să îţi reproşez şi ţie şi administratorului special că acel document nu a ajuns în iarnă la FIFA.”

Ovidiu Burcă: “Acel document, cînd a venit la club, eram degrevat de toate sarcinile şi atribuţiile pe care le-am avut.”

Dinu Gheorghe: “Şi trebuia să spui că omul ăla nu ştie despre ce este vorba. Trebuia să spui că nu ne jucăm cu FIFA. Tu ai lăsat un om venit de pe strada să conducă un club. Nu se poate!”